Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Despre extratereştrii Anunnaki vorbesc nu doar sumerienii, ci şi indienii Hopi din America? O coincidenţă bizară…

2808

blankHopi reprezintă o populaţie de indieni americani care trăieşte în prezent în statul Arizona. Numărul actual de indieni hopi este de circa 7.000 de oameni. Amerindienii hopi cred că strămoşul lor a fost un extraterestru venit din constelaţia Pleiadelor.

De ce v-am spus toate acestea? Pentru că există o coincidenţă uluitoare care cu greu n-ar putea fi observată. Astfel, la vechii sumerieni, zeul cerului era Anu. Dar, acest “Anu” există şi în limba indienilor hopi, şi are semnificaţia de “furnici”. Tot în aceeaşi limbă a indienilor, avem şi cuvântul “naki”, care înseamnă “prieteni”.

Acum, revenind la sumerieni… Mai ţineţi minte ce-au scris ei pe celebrele tăbliţe despre prezenţa zeilor extratereştri Anunnaki, care ar fi fost creatorii omenirii? Atunci, “Anu-Naki”, la indienii hopi, care înseamnă “prietenii furnicilor”, este echivalentul “Anunnakilor” vechilor sumerieni? De ce “prietenii furnicilor”? Oare pentru că atunci când au venit pe Terra prima dată, acei extratereştrii i-au considerat pe băstinaşii de pe Pământ ca fiind asemenea unor furnici?

Orgoni Crystal