Despre extratereştrii Anunnaki vorbesc nu doar sumerienii, ci şi indienii Hopi din America? O coincidenţă bizară…


Hopi reprezintă o populaţie de indieni americani care trăieşte în prezent în statul Arizona. Numărul actual de indieni hopi este de circa 7.000 de oameni. Amerindienii hopi cred că strămoşul lor a fost un extraterestru venit din constelaţia Pleiadelor.

De ce v-am spus toate acestea? Pentru că există o coincidenţă uluitoare care cu greu n-ar putea fi observată. Astfel, la vechii sumerieni, zeul cerului era Anu. Dar, acest „Anu” există şi în limba indienilor hopi, şi are semnificaţia de „furnici”. Tot în aceeaşi limbă a indienilor, avem şi cuvântul „naki”, care înseamnă „prieteni”.

Acum, revenind la sumerieni… Mai ţineţi minte ce-au scris ei pe celebrele tăbliţe despre prezenţa zeilor extratereştri Anunnaki, care ar fi fost creatorii omenirii? Atunci, „Anu-Naki”, la indienii hopi, care înseamnă „prietenii furnicilor”, este echivalentul „Anunnakilor” vechilor sumerieni? De ce „prietenii furnicilor”? Oare pentru că atunci când au venit pe Terra prima dată, acei extratereştrii i-au considerat pe băstinaşii de pe Pământ ca fiind asemenea unor furnici?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO