Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pactul cu diavolul înseamnă vinderea sufletului unui demon? Nu neapărat! În Orient, un yoghin se poate folosi de un spirit malefic şi îl poate subjuga!


pact cu diavolulCred că toată lumea cunoaşte expresia „a încheia un pact cu diavolul” sau ce înseamnă a fi posedat de un demon sau un spirit malefic. Aceste spirite malefice sunt rupte pur şi simplu de realitatea divină care guvernează Universul. În consecinţă, lumea demonilor este foarte autentică. Dar, spre exemplu, un yoghin poate stăpâni foarte bine un spirit malefic, cu alte cuvinte, îl poate subjuga şi se poate folosi de el ca şi de un servitor adevărat, în carne şi oase.

În mentalitatea noastră europeană s-a infiltrat de multe secole ideea că un demon poate face rău oricărui om – idee total greşită, pentru că având în vedere adevăratele capacităţi ale fiinţei umane, capacităţi spirituale şi în planul conştiinţei divine, omul indiferent când şi unde trăieşte, dacă vrea să descopere realele capacităţi spirituale poate domina şi subjuga nu numai spiritele malefice, dar prin graţia divină care i-a fost acordată poate comanda chiar foarte multe zeităţi! Sigur că în Orient un yoghin nu se teme niciodată să cheme «la ordin», la ascultare un spirit malefic, indiferent dacă este mai mult sau mai puţin puternic.

Omul modern, europeanul este obligat să încheie un pact prin care spiritul malefic se obligă să-l slujească în schimbul unor condiţii, deci se poate vedea că în lumea modernă spiritul malefic tratează cu omul de la egal la egal, pe când în lumea orientală el este pur şi simplu subordonat fără nicio condiţie celui care îl cheamă.  Să ne amintim doar de povestea lui Aladin şi a lămpii sale fermecate.

La întrebarea care este codul prin care se poate realiza în favoarea omului o subordonare de acest fel, anihilându-se răul, maleficul, răspunsul este simplu: trebuie cunoscută acea lege cu mecanismele ei, care face ca spiritul malefic să fie subjugat, pentru că în caz contrar, acesta se poate manifesta în felul său, provocând diferite vătămări, mai ales de ordin psihic.


Lasă un comentariu