Tăbliţele de smarald ale lui Thoth Atlantul, vechi de 50.000 de ani? În ele se vorbeşte despre poarta stelară „Sălile din Amenti”?


Tablitele de smaraldTăbliţele lui Thoth Atlantul sunt nepieritoare, rezistente la toate elementele, la coroziune și la acizi. De fapt, structura atomică și celulară este fixă, și nicio schimbare nu poate avea loc, încălcând astfel legea materială a ionizării. Tăbliţele sunt gravate cu caractere scrise în limba vechii Atlantide; dacă sunt descifrate, ele oferă multă înțelepciune.

Dr. Michael Doreal, care făcea parte dintr-o organizaţie francmasonică denumită „Frăția Templului Alb”, a tradus cele douăsprezece tăbliţe; el a împărțit cele 12 în treisprezece părţi din motive de comoditate. Aceste tăbliţe au fost publicate undeva în anii 30, iar ele au creat multă senzaţie atunci.

Atunci când Thoth Atlantul (sau „Hermes Trismegistus”) a ridicat oamenii din Khem (Egipt) la gradul unei mari civilizații, și atunci când a venit timpul pentru el să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramidă la intrarea Marilor Săli din Amenti. În piramidă, el a ascuns înregistrările și a pus gardieni, pentru a păstra secretele. Mai târziu, descendenții acestor gardieni au devenit preoţii piramidei, în timp ce Thoth a fost zeificat ca zeul înţelepciunii, „Păstrătorul”, de către cei care l-au urmat. În legendă, „Sălile din Amenti” au devenit lumea de dincolo, „Sălile zeilor”, locul în care sufletul trece după moarte la judecată. În timpul vremurilor ulterioare, spiritul lui Thoth a trecut in corpurile oamenilor, în modul descris în Tăbliţele de Smarald, o carte de înregistrare a înțelepciunii oculte.

În acest articol, veţi observa două episoade YouTube despre „Tăbliţele de smarald”. În primul episod se vorbeşte despre Thoth Atlantul din orașul pierdut al Atlantidei. Thoth este un imortal ce-a trăit cu foarte mult timp în urmă (50.000 de ani) ca un om obișnuit. Prin urmărirea înţelepciunii şi a cunoaşterii, el a înţeles cum să obţină imortalitatea. „Tăbliţele de smarald” ne informează cum să obţinem acelaşi lucru.

În cel de-al doilea videoclip al „Tăblițelor de Smarald”, ni se vorbeşte despre „Sălile din Amenti”. Acestea au fost create pe Pământ în urmă cu 25 de milioane de ani şi reprezintă o „poartă stelară” care leagă Pământul de planeta de densitatea a doua „Tara”. Se pare că „Sălile de Amenti” ar putea fi deschise până în 2017, iar nişte fiinţe extraterestre sau din altă dimensiune vor pătrundr pe Terra…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock