Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Intrarea către „lumea subterană” a fost descoperită de către arheologi sub misterioasa Piramidă a Lunii din Mexic


Arheologii au găsit un tunel subteran sub structura unei piramide de la Teotihuacan (Mexic), ei crezând că acesta a fost făcut pentru a imita lumea subterană. Scanările electronice ale oraşului antic au arătat imensa extindere a tunelului misterios.

Arheologul Veronica Ortega, unul dintre cei implicați în cercetare, a declarat că descoperirea tunelului misterului a confirmat faptul că această construcţie a fost ascunsă la 10 metri sub Piramida Lunii, care se întâmplă să fie cea mai mare structură care se află în zonă. Ortega a mai spus că întreaga funcție a tunelului ar fi putut fi aceea de reproducere a lumii subterane, acolo unde se spune că ar fi apărut animalele, plantele şi alte forme de viaţă. Arheologul crede că este foarte posibil ca tunelul să fi fost folosit pentru ritualuri și ceremonii de sărbătorire a ciclurilor din agricultură. Specialiştii spun că următorul pas va fi ca ei să intre în tunel, astfel încât să poată fi explorat mai de aproape.

Se spune că Teotihuacan este „locul unde locuiesc zeii” sau „locul unde vii să te rogi”. Odinioară Teotihuacan a fost mai mare decât antica Romă. Aici au fost descoperite acum peste 100 de ani, 3 piramide faimoase, care se aseamănă foarte mult (din punct de vedere structural) cu piramidele egiptene de pe platoul Gizeh. Întocmai ca la Gizeh, la Teotihuacan au fost construite trei piramide principale: Piramida/Templu a lui Quetzalcoatl, Piramida Soarelui şi Piramida Lunii.

În 2015, sub una din piramidele de la Teotihuacan s-au descoperit mai multe discuri mayaşe fascinante, care acum se află depozitate la Institutul Naţional de Antropologie şi Istorie din Mexic. Dacă vă veţi uita la fiecare în parte, veţi descoperi că în ele se găsesc desene ale unor extratereştri, OZN-uri şi alte tehnologii pe care mayaşii nu aveau cum să le cunoască decât dacă le-au fost oferite de către altcineva. Citiţi mai multe în acest articol: Sub o piramidă din Mexic au fost descoperite mai multe artefacte mayaşe fascinante, în care se pot observa extratereştri şi farfurii zburătoare!

 


Lasă un comentariu