O minge de foc strălucitoare a fost văzută căzând din cer în India… Printre rămăşiţele ei, s-ar fi găsit un vas de aluminiu! Dovada prezenţei extraterestre!?


minge de foc portocalieO „minge de foc” strălucitoare, însoțită de un „boom” sonic, a fost văzută și înregistrată căzând din cer peste Kerala, India, vineri 27 februarie 2015, scrie site-ul The Watchers.com. „Mingea de foc” a lăsat în urmă o dâră  portocalie, în timp ce ea cobora pe pământ. Fenomenul relatat a avut loc în jurul orei 22:30, ora locală și a durat timp de câteva secunde în multe părți din Kerala. Unii oameni au raportat că au simțit chiar un cutremur minor în acea zonă, dar autoritățile spun că seismografele n-au înregistrat acest lucru.

Există, de asemenea, rapoarte că localnicii au găsit pietre cu forme ciudate în regiune; a fost recuperat chiar ceva care semăna cu un vas de aluminiu! Oamenii de ştiinţă au cerut însă localnicilor să nu atingă sau să distrugă obiecte despre care se crede că ar fi căzut din cer. Informații cu privire la orice astfel de obiecte ar trebui să fie transmise imediat poliției şi autorităților. Sâmbătă diverse rapoarte au relatat apariţia unui incendiu la o proprietate dintr-un sat din zonă, imediat după ce mingea de foc s-a prăbuşit din cer.

P.S. Precum am spus şi în alt articol din februarie 2013 (Absolut îngrijorător! Pământul este din ce în ce mai mult bombardat de meteoriţi şi asteroizi!), în ultimii ani Pământul nostru este bombardat de prea mulţi meteoriţi şi asteroizi; incidentul pe care l-am descris în acest articol este unul din miile care au loc anual pe Terra. Dacă prin anii 2005-2006-2007, nu existau mai mult de 500 de meteoriţi căzuţi pe Terra, în ultimii ani, numărul lor depăşeşte frecvent 3.000. De exemplu, în 2014 pe Pământ, conform site-ului Asociaţiei Americane de Meteoriţi (amsmeteors.org), au existat numai puţin de 3.737 de evenimente de acest gen. De ce!? Ce se întâmplă cu planeta noastră? Trece cumva printr-o regiune cosmică în care densitatea meteoriţilor şi asteroizilor este extrem de mare?

P.S.2. N-am înţeles ce e cu „vasul acela de aluminiu” descoperit de localnici ca rămăşiţe după căderea „mingii de foc” din India. După câte ştiam eu, aluminiul pur nu se găseşte natural 100% în natură, ci doar sub formă de minerale, din care se extrage metalul, printr-o serie de procedee. „Vasul de aluminiu” ar fi dovada existenţei unei inteligenţe extraterestre ce şi-a făcut prezenţa pe Pământ odată cu „mingea de foc” luminoasă…


Lasă un comentariu