În India plouă cu „sânge”: cercetătorii spun că e vorba de creaturi extraterestre. Şi Nostradamus vorbeşte de „ploaia de sânge”…


Joi, 28 iunie 2012, în jurul orei 18:50 (ora locală), o ploaie misterioasă de culoare roşie a căzut timp de 15 minute în localitatea Kannur, statul Kerala, din India, scrie cotidianul Times of India. Această ploaie a avut loc pe o suprafaţă de 1 kilometru pătrat, colorându-le localnicilor hainele în roz şi roşu.

Se pare că aceste ploi nu sunt chiar un fenomen rar în statul indian Kerala. O ploaie asemănătoare a avut loc în anul 2001, dar aceasta a fost şi mai misterioasă, în sensul că dr.Godfrey Louis, împreună cu un alt specialist indian, Santhosh Kumar – cei doi analizând materialul căzut atunci – au ajuns la uimitoarea concluzie că „celulele roşii găsite în ploaia roşie din Kerala, sunt considerate a fi un posibil caz de formă de viaţă extraterestră”. Aceasta concluzie a fost publicată în anul 2006 în prestigioasa revistă „Astrophysics and Space Science”, având titlul de  „Fenomenul de ploaie roşie din Kerala şi posibilele sale origini extraterestre”.

Cu privire la ploaia din 2001, un studiu comandat de guvernul indian a ajuns la concluzia că picăturile de ploaie au fost colorate de sporii aerieni ai unei specii de alge terestre. Totuşi, pe baza datelor existente, o sursă extraterestră nu poate fi exclusă definitiv.

Interesant sau nu, celebrul profet Nostradamus în centurionul 2, catrenul 46, vorbeşte şi el despre ploaia de sânge: „După o mare năpastă pentru omenire, una şi mai mare se apropie. Marele ciclu al secolelor se reînnoieşte: va ploua cu sânge, lapte, foamete, război şi boală. Pe cer, se va vedea un foc, care va lăsa în urmă o dâră de scântei.” Au venit oare acele vremuri?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock