O femeie din China plânge cu lacrimi de piatră! Alte două cazuri asemănătoare au avut loc în lume! O nouă epidemie, isterie de masă sau o farsă generalizată?


pietre din ochiŞtirea aceasta este mai mult decât bizară, dar totuşi… Soțul unei femei din China spune că este supărat pe sistemul medical din această țară pentru că nu poate găsi o soluţie la problema cu care se confruntă soţia sa: aceasta plânge cu lacrimi de piatră de peste șapte ani! Este adevărat acest lucru? Mie mi-aduce aminte de celebrul caz de acum aproape 20 de ani al unei fetei libaneze care plângea cu… cristale!

Ding Aihua, soția unui fermier din satul Lufang, regiunea Shandong, China, spune că a simțit mai întâi o durere ascuțită în ochi în urmă cu șapte ani. Soțul ei, Liang Xinchun, a privit-o în ochi și a văzut o piatră albă-argintie, de mărimea unui bob de soia, sub pleoapele ei, pe care a scos cu un pai. Dar, de atunci, soţia sa tot face pietre la ochi, pe care bărbatul le scoate în mod regulat. După ce a apărut în mass-media această ştire, reporterii s-au adresat spitalului din zonă. Medicii oftalmologi de acolo spun însă că femeia suferă de conjunctivită şi trahom – o formă de conjunctivită, care provoacă umflături sub pleoape.

Dar, să ne amintim de celebrul caz al fetiţei care plângea cu cristale. În anul 1997, a apărut un videoclip despre o fată libaneză de 12 ani căruia îi curgeau cristale din ochii ei (circa șapte pe zi). Tatăl fetei a dus-o pe aceasta la un oftalmolog, care a asistat la fenomen și nu a avut nicio explicație, decât că acesta este „un act al lui Dumnezeu”. Mai târziu, scepticul în fenomene paranormale, Joe Nickell, a demonstrat că „cristalele din ochi” nu reprezintă altceva decât un truc ieftin.

În 2014 însă, a apărut o povestire asemănătoare cu cea a chinezoaicei. Saadiya Saleh din Yemen, o fată de 12 ani, a plâns cu pietre, în prezența medicilor care nu au fost de acord cu localnicii că ea ar fi fost „posedată de diavol”, dar care nu au avut nicio altă explicație medicală pentru starea ei.

De ce trei femei din diferite părți ale lumii au aceeași stare ciudată? Este aceasta începutul unei epidemii, o isterie în masă sau o farsă socială propagată în mass-media?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock