O dispariţie şocantă: „M-am dus să călătoresc la bordul unei nave extraterestre, timp de 42 de luni de călătorie interstelară, pentru a explora vastul Univers”!


Una dintre cele mai bizare dispariții din istorie a avut loc în noiembrie 1980, odată cu dispariția neaşteptată a lui Granger Taylor, de 32 de ani, din casa părintească din localitatea Duncan (insula Vancouver, Canada).

Taylor fusese un mecanic extrem de talentat toată viața lui, întotdeauna construind şi renovând tot felul de maşinării, ca un buldozer, o veche locomotivă abandonată pe care a descoperit-o în pădure, precum și un avion din cel de-al doilea război mondial. Abilitatea lui de a construi şi renova lucruri era incontestabilă.

Granger nu a fost lipsit de excentricități, aşa că, la un moment dat, a construit cu minuțiozitate un OZN real, în curtea casei sale. Granger era extrem de interesat de subiectul OZN-urilor și extratereștrilor și a început să se destăinuie prietenilor săi că el se află în contact telepatic cu extratereștri. Va petrece ore întregi pe zi în interiorul OZN-ului din curtea sa, unde citea despre OZN-uri. Lucrurile au luat-o razna atunci când Granger a început să le spună prietenilor săi că nu doar că l-au contactat extratereștrii, dar aceştia l-au invitat într-o călătorie la bordul uneia dintre navele lor.

Pe 29 noiembrie 1980, în noaptea în care a dispărut fără urmă, Granger a luat cina într-un fast-food pe care îl frecventa în mod regulat, în ciuda faptului că o furtună puternică a izbucnit afară, cu vânturi puternice. Granger s-a întors acasă prin furtună și a scris o epistolă incredibil de ciudată, pe care a lăsat-o în hambar. Scrisoarea ciudată suna astfel:

„Dragă mamă și tată… M-am dus să călătoresc la bordul unei nave extraterestre, timp de 42 de luni de călătorie interstelară, pentru a explora vastul Univers, apoi mă voi întoarce. Îmi las toate bunurile, deoarece nu voi mai folosi niciunul din ele. Utilizați instrucțiunile din testamentul meu ca ghid pentru a vă ajuta. Cu dragoste, Granger”.

Pe verso-ul scrisorii se putea observa în mod inexplicabil o hartă a Muntelui Waterloo, aflat la aproximativ 30 de km depărtare, a cărui semnificație nu a fost niciodată stabilită. După ce a scris această epistolă, Granger a intrat în camioneta Datsun, din 1972, și a plecat cu o destinație finală necunoscută. Într-adevăr, el şi-a lăsat tot ce avea, inclusiv o sumă mare de bani – 10.000 de dolari.

Din seara aceea, nu a mai fost văzut niciodată. Poliția canadiană a organizat imediat o căutare a celui dispărut, dar nici el, nici vehiculul său nu au putut fi localizaţi vreodată. Singurul indiciu posibil au fost câteva bucăţi de oase umane, care au fost găsite la 6 km de proprietatea Taylor, dar nu s-a putut stabili niciodată în mod concludent dacă aceste oase au aparţinut cu adevărat lui Granger sau nu.

În anii care au urmat, dispariția bizară a generat multe teorii cu privire la ceea ce i s-a întâmplat. Una din teorii spune că Granger pur şi simplu a vrut să înceapă o nouă viaţă şi a vrut „să dispară”. Altă teorie spune că el a fost victima unei farse, dar nu există dovezi care să susțină acest lucru. Apoi, bineînțeles, în lumina scrisorii sale, există ideea că el ar fi făcut contactul cu extratereştrii săi iubiți, care l-au luat spre destinații necunoscute. Tatăl lui Granger a spus despre această posibilitate: „Nu pot să cred că Granger este pe o navă spațială, dar dacă există aşa ceva, el sigur a găsit-o”.

Indiferent dacă Granger a fost victima unei sinucideri, a unei minţi demente, sau dacă el a fost luat cu adevărat la stele de către extratereştri, cazul său nu a fost niciodată rezolvat și rămâne una dintre cele mai ciudate dispariții din lumea întreagă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock