În noul film hollywoodian „Pacific Rim”, Oculta Mondială iar ne sperie cu „invazia extraterestră”, dar din interiorul Pământului! O nouă manipulare psihologică…

  •  
  •  
  •  
  •  

Pacific RimM-am uitat zilele trecute la filmul „Pacific Rim” sau „Cercul de foc” cum este el cunoscut în limba română, un film regizat de Guillermo del Toro, un director de film pe care îl urmăresc demult, încă de acum 10 ani, odată cu vizionarea peliculei „El Espinazo del Diablo” (2001), adică „Spinarea diavolului”. Subiectul este unul „la modă” zilele acestea în lumea hollywoodiană: invazia extratereştrilor. Dar, de data aceasta, ei nu vin din spaţiul cosmic, ci din străfundurile Oceanului Pacific, unde au deschis o „breşă”. Iată pe scurt subiectul filmului de pe IMDB:

„Atunci când creaturile monstruoase, cunoscute drept Kaiju, au început să iasă la suprafaţă din adâncul mărilor, a început un război care a făcut victime milioane de oameni şi a consumat toate resursele umanităţii. Pentru a lupta împotriva gigantului Kaiju, un fel de armă specială a fost inventată: un robot masiv, denumit Jaeger, ce e controlat simultan de doi piloţi, ale căror minţi sunt blocate într-un „pod neural”. Dar chiar şi Jaegerii s-au dovedit neputincioşi în faţa monstrului Kaiju. Pe punctul de a fi înfrânte, forţele de apărare ale umanităţii nu au altă soluţie decât să-şi pună bazele în doi eroi ce vor să revitalizeze un Jaeger vechi din trecut. Împreună eu reprezintă ultima speranţă a omenirii în faţa unei apocalipse fără milă”.

Precum am spus mai sus, subiectul filmului e binecunoscut: invazia extraterestră. Dar, iată ce putem citi în scenariul de la început al filmului: „Aveam nevoie de o nouă armă. Lumea s-a aliat şi-a pus în comun resursele şi a lăsat deoparte vechile rivalităţi de dragul unui bine mai mare. Ca să ne luptăm cu monştri, am creat proprii noştri monştri. S- a născut Programul Jaeger”. Vorbele acestea mi-aduc aminte şi seamănă al naibii de bine cu vorbele fostului preşedinte Ronald Reagan. În timpul administraţiei sale, preşedintele Reagan (1980-1988) a ţinut şase discursuri vorbind specific de o ameninţare din spaţiul extraterestru, de unele specii de pe alte planete. Şase discursuri! De ce preşedintele ar repeta acelaşi lucru, de şase ori, la sfârşitul discursurilor? De ce el? Acestea nu apăreau în foile cu discursuri…Ronald Reagan le-a adăugat de la el: “Poate că avem nevoie de o ameninţare globală de afară. Câteodată, mă întreb cât de repede diferenţele noastre la nivel global ar dispărea dacă ne-am confrunta cu o ameninţare extraterestră, din afara lumii acesteia.”

Aceasta este o puternică sugestie adresată oamenilor lumii că chiar ar exista o ameninţare de la unele specii de pe alte planete sau din interiorul planetei noastre (cum e cazul acestui film). Ea reprezintă cea mai sofisticată şi mai de succes operaţiune de control a minţii în întreaga istorie a lumii, iar noua capodoperă hollywoodiană „Pacific Rim” vine să întregească acest scenariu.

Ce modalitate mai bună de a implementa ideea unei unice guvernări mondiale, decât aceea de a crea posibilitatea în minţile oamenilor lumii că am fi ameninţaţi de alte specii extraterestre sau monştri! Şi, scopul final este acela de a face Pământul să pară foarte mic, să prezinte oamenilor lumii că există o ameninţare exterioară, din partea unei rase superioare, mult mai superioară decât noi, din punct de vedere intelectual, filozofic şi tehnologic, cu scopul de a produce dezmembrarea statelor-naţiuni, dispariţia tuturor religiilor existente ale lumii, şi formarea unei guvernări mondiale şi totalitare.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu