Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

E adevărat că misteriosul satelit „Black Knight” supraveghează Pământul de 13.000 de ani? Este el acelaşi cu „nava spaţială Pakal” a mayaşilor? De pe el a recepţionat Tesla în 1899 celebrele semnale radio spaţiale?

 • 273
 •  
 •  
 •  
  273
  Shares

Black Knight 1Despre misteriosul satelit „Black Knight” sau „Cavalerul negru” am vorbit de mai multe ori pe acest site, făcând referire la el în legătură cu alte subiecte, dar niciodată până în prezent nu i-am acordat un articol întreg. Poate că a sosit timpul să fac şi acest lucru.

Există două versiuni care fac referire la începutul poveştii lui „Black Knight”. Prima versiune ar fi aceea că în anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, „Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh. A doua versiune spune că satelitul ar fi fost observat pentru prima oară în 1954, atunci când ziarele „St. Louis Post Dispatch” şi „San Francisco Examiner” au publicat declaraţiile cercetătorului OZN Donald Keyhoe, care susţinea că Forţele Aeriene Americane ar fi raportat prezenţa a doi sateliţi care orbitau Pământul. La momentul respectiv, niciun satelit artificial încă nu fusese încă lansat.

Povestea continuă în februarie 1960, când un raport al Marinei Statelor Unite a raportat prezenţa unui obiect întunecos, care se rostogolea într-o orbită înclinată la 79° față de ecuator, cu o perioadă orbitală de 104,5 minute. Orbita sa era, de asemenea, foarte excentrică, având un apogeu de 1728 km şi un perigeu de numai 216 km. În momentul acea, Marina urmărea un fragment de carcasă rămas de la lansarea satelitului Discoverer VIII, care avea o orbită foarte asemănătoare.

În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o „carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că „Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani.

Au fost publicate mai multe fotografii ale acestui satelit misterios; unii zic că ar semăna foarte mult cu nava spaţială Pakal, o navă mayaşă, despre care a scris celebrul autor Erich von Daniken. Alţii cred că semnalele radio misterioase recepţionate din spaţiul atmosferic de către Tesla în 1899 ar putea proveni tot de pe Black Knight. Şi, despre acelaşi satelit se mai crede că ar avea o origine arcturiană…

 

 

 


 • 273
 •  
 •  
 •  
  273
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu