Un inventator brazilian foloseşte doar 1 litru de apă pentru a-şi conduce motocicleta 500 km! Marile companii auto ar putea produce motoare cu apă, dar există o conspiraţie ca să folosim petrolul!


motocicleta cu apaVă prezint o ştire incredibilă din 2015 despre un inventator brazilian care îşi conduce motocicleta doar cu apă. Acesta demonstrează încă o dată că marile companii auto din lume ar putea produce maşini alimentate cu apă, şi nu cu motorină sau benzină, dar există o conspiraţie mondială pentru ca acest lucru să nu se producă. Răspândiţi acest lucru despre minciunile spuse de guvern şi de către sistemul educaţional. Nu avem nevoie – de peste 100 de ani – de petrol pentru combustibil la maşini! Avem tehnologie pentru ca maşinile să meargă cu apă, cu cost aproape de zero, prin extragerea hidrogenului de apă!

Un brazilian pe nume Ricardo Azevedo din Sao Paulo, şi-a arătat motocicleta sa minune, scrie site-ul RT.com. Motocicleta magică poate călători până la 500 de kilometri cu un litru de apă. Uimitor!

Denumit „T Power H2O”, vehiculul este alimentat cu apă și o baterie auto externă pentru a produce energie electrică și a extrage hidrogenul din moleculele de apă. Ca urmare, arderea este creată pentru a oferi motocicletei impulsul de mişcare.

În înregistrarea video, Azevedo mai întâi bea din sticlă, dovedind că este, într-adevăr, apă, și nu un altfel de combustibil. Azevedo demonstrează, de asemenea, modul în care funcționează motocicleta. Inventatorul arată că, chiar apele poluate din râul Tiete pot fi folosite pentru a-şi alimenta autovehiculul.

Brazilianul promovează creația sa ca un vehicul prietenos cu mediul. „Avantajul acestei motociclete, care funcționează cu hidrogenul care vine din apă, este acela că gazele de evacuare sunt vaporii de apă. Acest lucru este diferit de benzină, care produce monoxid de carbon”, a declarat el pentru RT.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO