Un cercetător a filmat şi fotografiat OZN-uri în alte spectre de lumină, invizibile ochiului uman! El a ajuns la concluzia şocantă că acestea pot fi „spirite de lumină” inteligente ce trăiesc în interiorul Pământului!


OZNuriAceastă lume e mai mult decât ceea ce putem vedea cu ochii noştri; ochii noștri pot percepe doar o mică parte din spectrul de lumină, ceea ce înseamnă că multe lucruri rămân ascunse de noi sau nu poate fi înțelese din cauza limitelor impuse de corpul nostru.

Fenomenul OZN-urilor este unul real şi se pare că aceste obiecte zburătoare neidentificate coexistă cu propria noastră lume. OZN-urile au capacitatea de a apărea în dimensiunea noastră şi atunci le putem observa cu ochii noştri, dar, de cele mai multe ori, ele rămân ascunse de noi și pot fi observate numai cu ajutorul unor filtre speciale de lumină. Ar putea fi vorba de nave extraterestre, de inteligență artificială necunoscută, de entități plasmatice cu capacitatea de a zbura sau chiar de spirite care locuiesc în interiorul Pământului. Ele sunt catalogate ca şi „OZN”-uri, adică „Obiecte Zburătoare Neidentificate” datorită incapacităţii noastre de a le identifica.

În afara faptului că se mişcă rapid, la viteze extraordinare, OZN-urile par să fie atrase de fluxurile uriașe de energie, unele dintre ele apărând deasupra sau în interiorul unor furtuni masive sau a unor erupţii vulcanice mari, în timp ce altele par să se hrănească cu energia eliberată de mulțimi mari de oameni (în timpul festivalurilor de muzică, a sesiunilor de meditaţii sau a mitingurilor).

După ce Jim Martin, pasionat de OZN-uri, a fost martorul întâlnirii cu un obiect zburător neidentificat, el a decis să treacă la etapa următoare, pentru a înţelegere mai bine natura OZN-urilor. Astfel, el şi-a dotat aparatul său de fotografiat cu o mulţime de lentile şi alte filtre speciale, pentru a filma şi fotografia şi în alte spectre de lumină, ca de exemplu în infraroşu. Astfel, el a reuşit să capteze mai multe OZN-uri şi a decis să realizeze un filmuleţ despre acest lucru. El a ajuns la concluzia că tot comportamentul OZN-urilor variază de la o filmare la alta, dar păstrează, de asemenea, trăsături comune, cum ar fi lumina pulsatorie sau dinamica mișcării, care este destul de impresionantă, neputând fi realizată de vreun aparat de zbor de pe Pământ.

Un lucrul interesant observat de Jim Martin a fost acela că multe OZN-uri par să se îndrepte la sol şi nu dispar în spaţiu. Ar putea fi acesta un indiciu că OZN-urile locuiesc sub pământ? Este posibil să existe baze extraterestre secrete pe această planetă? Probabil să fie şi așa, dacă ne gândim la toate locurile neexplorate și inaccesibile de pe Pământ. Care ar putea fi scopul lor pe planeta noastră? Sunt poate spirite protectoare? Sau poate ființe organice care obișnuiau să locuiască aici, pe Pământ, cu mult timp înaintea omenirii?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO