Dovezi care arată că Luna este un observator extraterestru, construit pentru a-i supraveghea pe oameni! Sau poate că Luna a fost ridicată de către o străveche civilizaţie necunoscută de pe Terra…


Școlarii de peste tot în lume sunt învățați să creadă că Luna este un satelit natural; dar este într-adevăr cazul? Unii teoreticieni au sugerat că Luna este de fapt o structură artificială, care a fost construită de către o societate extraterestră, cu mult mai avansat decât omenirea. Unii au speculat că Luna este folosită ca şi observator de această specie extraterestră, fie pentru a se documenta cu privire la comportamentul umanității, fie pentru a-i urmări pe oameni în cazul în care aceştia încearcă să părăsească Pământul și să călătorească prin spațiul cosmic.

Toate acestea pot suna penibil, dar această teorie are unele fapte convingătoare și interesante care s-o susțină. În primul rând, Luna este un corp ceresc extrem de neobișnuit, prin faptul că nu are un nucleu dur, central. În schimb, masa Lunii este concentrată la o mică distanţă sub crustă.

De asemenea, ea nu se comportă la fel ca toți ceilalți sateliți naturali ai sistemului nostru solar. Investigații ale suprafeței Lunii au relevat, de asemenea, niște fapte foarte neobișnuite. În 1969, Statele Unite ale Americii a construit un modul care s-a prăbușit pe suprafața Lunii pentru a observa efectele ulterioare. Impactul exploziei a fost echivalent cu cel al detonării unei 1.000 de kilograme de dinamită. Specialistul Ken Johnson a spus că Luna a început să se clatine într-un mod simetric, în același mod în care o clădire ar fi sprijinită pe nişte bare de susținere cu amortizor hidraulic. După accident, Luna a făcut, de asemenea, un zgomot bizar, similar cu cel al unui clopot și ecourile au putut fi auzite timp de mai mult de o jumătate de oră. Toate acestea sugerează că Luna a fost construită pentru a rezista la presiunea extremă a unei coliziuni din spațiul cosmic.

Mai mult decât atât, compoziția suprafeței Lunii pare să susțină această teorie. Începând cu anii 1970, oamenii de știință au fost uimiți de suprafața incredibil de densă a Lunii, care este estimată că poate coborî 5 km sub exterior. Chiar și mai neobișnuit, suprafața Lunii pare să fie compusă din elemente nenaturale. Există dovezi conform cărora anumite roci de pe Lună conţin metale sofisticate forjate, inclusiv titan de înaltă calitate, care este folosit pentru construirea de sateliți spațiali și submarine. De asemenea, probele prelevate de pe Lună indică o cantitate enorm de mare de uraniu (de o calitate mult mai concentrată decât a fost vreodată realizată pe Pământ), precum și urme de materiale radioactive, utilizate în mod obișnuit în producerea de plutoniu.

Oamenii de ştiinţă moderni nu au fost încă în măsură să ofere o explicație coerentă pentru toate aceste fapte bizare despre compoziția și structura Lunii, dar toate faptele par să indice faptul că satelitul „natural” al Pământului ar fi de fapt unul de construcție artificială. Ar putea fi, eventual, un observator extraterestru? Sau Luna ar putea reprezenta o rămășiță dintr-o societate antică, avansată şi necunoscută, care a putut construi un asemenea obiect? În prezent, toate aceste întrebări sunt deschise pentru dezbatere, iar Luna noastră rămâne o enigmă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock