Astrologia este veritabilă! Anticii credeau că fiecare stea emite radiaţii puternice care influenţează mintea omului, printr-un complex program de calculator

117

astrologie59Cea mai veche artă a astrologiei, practicată din antichitatea îndepărtată, pare a dovedi că primele civilizaţii posedau o cunoaştere mai avansată, în multe privinţe, decât astronomia din epoca modernă. Aceasta s-a dezvoltat desigur de-a lungul unor epoci anterioare, indicând evoluţia culturală a omului pe parcursul unor lungi perioade de timp sau chiar faptul că această înţelepciune tainică a fost adusă pe Pământ de către… extratereştri (?)

Anticii concepeau Universul ca o “Gândire Supremă”, o creaţie a fluidului mental cristalizat în corpurile cereşti. Ei credeau că fiecare stea emite radiaţii puternice care influenţează mintea omului şi iată că, în zilele noastre, radioastronomia, mai puţin visătoare, a înregistrat radiaţiile electromagnetice emise de stele, atât în domeniul vizibil al luminii, cât şi în domeniul invizibil.

La naşterea fiecărui om, constelaţia specifică i-ar imprima un anumit model – similar programului dintr-un computer – care îi va direcţiona tendinţele fundamentale ale existenţei sale, aşa cum codul genetic cromozomial modelează corpul fizic sau cum instrucţiunile de fixare a traiectoriei unei rachete o îndreaptă cu precizie spre ţinta stabilită, fie ea planeta Marte sau un anume loc de pe Pământ. Primele popoare din India, ca şi tibetanii, credeau că sufletul care se reîncarnează îşi alege de fapt timpul şi locul unde se va naşte din nou, atunci când influenţele stelare prognozează viitoarea experienţă, necesităţile individuale pentru noile lecţii la şcoala Pământului.

Înţelepciunea ezoterică ce inspiră o atare credinţă presupune o inteligenţă de cel mai înalt nivel, mult superioară raţiunii medii de astăzi, care consideră stelele simple lămpi cereşti şi ridiculizează astrologia, confundând horoscoapele lipsite de valoare publicate în jurnale cu adevărata ştiinţă astrologică.