Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Marina Rusă a făcut publice dosarele secrete ale OZN-urilor. Se pare că aceste nave „nepământeşti” iubesc mult oceanele şi lacurile! Există acolo baze submarine secrete?


OZN in lacSite-ul Russia Today scrie că Forţele Navale Ruseşti au declasificat arhivele cu OZN-urile cu care s-au întâlnit militarii ruşi de-a lungul timpului, aceste OZN-uri surclasând tehnologic orice mecanism pe care l-a construit vreodată omul. Arhivele datează de pe timpul URSS-ului şi au fost sintetizate de un grup special care a avut rolul de a aduna toate incidentele inexplicabile, raportate de submarine şi nave militare. Grupul a fost condus de comandantul militar, amiralul Nicolae Smirnov, iar documentele date publicităţii relevă numeroase cazuri de întâlniri cu OZN-uri.

Vladimir Azhazha, fost ofiţer naval, în prezent un celebru cercetător ozenist rus, spune că materialele sunt de mare valoare: „50% din întâlnirile cu OZN-urile sunt legate de oceane. 15% cu lacurile. Aceasta înseamnă că marea majoritatea a obiectelor zburătoare neidentificate au legătură cu apele.”

De exemplu, într-un caz ciudat, un submarin nuclear rusesc se afla într-o misiune în Oceanul Pacific, unde a detectat 6 obiecte necunoscute. Echipajul submarinului încercă să scape de urmăritori prin diverse manevre, dar a eşuat, obligându-l pe comandantul vasului să ordone ieşirea la suprafaţă. OZN-urile au făcut şi ele acelaşi lucru, dar apoi pur şi simplu s-au înălţat în aer şi s-au făcut nevăzute. Există în lume vreo maşinărie performantă care să fie şi submarin şi avion în acelaşi timp?

OZN-uri au fost întâlnite cel mai des în jurul Triunghiului Bermudelor, dar şi în jurul lacului Baikal. În anul 1982, un grup de scafandri militari au întâlnit, în timpul unui antrenament, la 50 de metri adâncime în lacul Baikal, mai multe creaturi umanoide, îmbrăcate în costume argintii. Scafandrii au încercat să prindă creaturile, dar 3 dintre militari au murit, iar 4 au fost răniţi.

De ce multe din întâlnirile cu OZN-urile au loc în preajma oceanelor sau a lacurilor? Există baze submarine ozenistice?

 


Lasă un comentariu