Dragonii din legende sunt de fapt extratereştrii de pe Sirius care au coborât pe Pământ pentru a împărtăşi din înţelepciunea lor oamenilor


Printre multele basme existente în folclorul uman, basmele cu dragoni ies cel mai mult în evidență. În memoria multor popoare, dragonii sunt creaturi înțelepte, drăguţe, cu inima deschisă și, în același timp, ciudate. Balade medievale occidentale descriu dragonii ca fiind hoți înaripaţi de fete tinere, nesătuli, deținători de comori imense şi care şi-au găsit sfârşitul în sabiile cavalerilor.

Un cercetător elvețian, care a studiat diverse mituri, legende și basme despre dragoni din Europa, Asia, Africa și America, au ajuns la concluzia că strămoșii noștri chiar i-au întâlnit pe dragoni, şi asta pentru că descrierile şi imaginile dragonilor coincid în mai multe părţie ale lumii. Un alt fapt uimitor constat e faptul că primele imagini şi legende cu dragoni au apărut între anii 2.500-4.000 î.Hr., ei fiind de multe ori, nişte mesageri ai cerului.

Ufologul Vadim Arskiy crede că dragonii chiar au existat şi ei provin de pe Sirius! Şi a ajuns la această concluzie după ce a studiat legendele dogonilor din Africa. Acest lucru l-am arătat şi eu într-un articol din iunie 2009 despre misterel stelei Sirius (https://www.lovendal.ro/wp52/steaua-sirius-si-vechile-mistere-ale-omenirii/). Citez din articol:

Etnologii francezi M. Grioule şi G. Dieterlen, precum şi englezul R.K.G. Temple, care au trăit ani buni – în prima parte a sec. XX – printre băştinaşii tribului Dogon din statul vest-african Mali, au constatat un fapt extrem de ciudat: negrii respectivi cunoşteau de foarte mult timp că sistemul solar Sirius e compus din trei stele! Însă, astronomii moderni au descoperit, prin telescoape, steaua Sirius B abia în 1861, iar stelei Sirius C i s-a dedus doar teoretic existenţa. Iar asta relativ recent, nefiind luminoasă. Băştinaşii Dogon cunoşteau, însă, din vechi tradiţii transmise oral, chiar şi forma traiectoriilor acestor două stele mai mici în jurul stelei sclipitoare, cât şi chiar date comparative ale masei lor! Toate cunoaşterile respective le-ar fi fost transmise, însă, într-un trecut îndepărtat, de zeul Nommo şi de însoţitorii săi, trimişi de zeul suprem Amma – conducătorul zeilor din Sirius…

Nommo

Nommo este descris ca o combinație dintre un om și șarpe cu trei perechi de extremitățili flexibile şi o limbă despărţită. El are un corp neted strălucitor, acoperit cu piele verde. Legendele spun că Nommo precum și alți extratereştri au fost alături de dogoni pentru o lungă perioadă de timp, le-a împărtășit acestora din cunoștințele și experiența sale și apoi a plecat spre steaua sa de origine. Dogonii posedă o imagine a lui Nommo, care arată ca o creatură de aproximativ patru metri lungime. Poate părea incredibil, dar acest Nommo seamănă cu alte imagini de dragoni din alte părţi ale lumii.

China a fost considerată dintotdeauna patria dragonilor. La fel ca legendele dogonilor, legendele chineze spun, de asemenea, că dragonii au venit pe această planetă din cer.  Manuscrise istorice vechi spun că „fiii cerului” au creat primul calendar și primul manual de medicină. Ei aveau două perechi de ochi și trei perechi de extremități, la fel ca reprezentarea dogonilor. Majoritatea „fiilor cerului” au plecat acasă imediat ce au împărtășit cunoștințele lor cu strămoșii chinezilor. În februarie 2013, chiar am scris un articol despre o cronică chineză (https://www.lovendal.ro/wp52/intr-o-cronica-chineza-ni-se-povesteste-un-dragon-cal-cu-aripi-pe-cap-fabulatie-sau-adevar/) în care se povesteşte despre un dragon-cal cu aripi pe cap.

În Peru, există, de asemenea, legende despre mesagerii din cer. Ei i-ar fi învățat pe oameni să construiască canale de irigaţie, să cultive porumb, precum şi sî creeze calendare precise. Iar dragonii din Peru seamănă foarte mult cu cei din China.

Quetzalcoatl

În America Centrală, numeroase legende vorbesc despre Quetzalcoatl, un balaur cu pene, care a apărut în urmă cu aproximativ trei mii de ani. Aproape toate triburile care locuiesc America Centrală l-a onorat pe acest dragon Quetzalcoatl, dându-le oamenilor un calendar precis, învăţându-i să exploateze și să lucreze pietre prețioase, precum și se observe stelele. Legendele mai spun că, după câteva eșecuri ale misiunii sale, bătrânul Quetzalcoatl a plecat la tatăl său, care trăia pe Soare.

Interesant e şi următorul articol care l-am publicat în aprilie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/daca-ar-exista-extraterestri-acestia-ar-trebui-mai-degraba-sa-fie-sub-forma-unor-dinozauri-inteligenti-nu-sub-forma-umanoida/) şi care se susţinea ipoteza că, dacă ar exista extratereştrii, aceştia ar trebui să semene mai mult cu dinozaurii, şi nu cu oamenii. Iar dinozaurii seamănă mult cu dragonii.

În concluzie: au existat în istorie dragonii? Şi, dacă da, sunt ei extratereştrii de pe Sirius?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO