Arhonii extratereştri conduc omenirea încă de la începuturi… peste tot în lume găsim simboluri ale lor!


Ei conduc această planetă încă de la începuturi… Conform unor ocultişti, dragonii nu reprezintă ființe mitologice. Se pare că reptilienii Draco au venit din sistemul stelar Alpha Draconis, din constelația Draco.

Ei au mai fost cunoscuți sub numele de Atlantieni, Satana, Baphomet, Arhoni, Draconieni. În Biblie erau cunoscuți ca Serafimi, Nefiliții sau Elohimi, îngerii căzuți, cei care au fost izgoniți din ceruri. Sumerienii îi cunoșteau ca Anunnaki. „Anakim” în limba ebraică înseamnă „gigant”, pentru că ei erau foarte înalţi (2-5 metri). În cultura indiană, dragonii mai erau cunoscuți ca „Naga”. Mayaşii i-au numit Quezatcoatl și Kukulcan (regele șarpelui cu pene), încorporând imaginile de dragoni în piramidele lor.

Există statui de dragoni în întreaga lume. Stema pentru orașul Londra prezintădoi dragoni, care țin un scut cu o cruce roșie, care în limba germană se pronunţă „rothschild”. Există 33 de statui de dragoni în orașul Londra, cu scopul de a bloca conștiința umană. Interesant e că în Bazilica Sf. Petru din Vatican există două statui ale dragonilor.

Musulmanii le spuneau la dragoni „Djinn” sau Genii. Călugării budişti aveau „Frăția celor doi dragoni”, cu dragonul roşu în est și dragonul galben în vest.

În multe biserici și catedrale catolice există statui ale dragonilor. Există peste 10 mii de piramide în întreaga lume, a căror scop este acela de a controla conștiința umană, în folosul acestor „Arhoni extratereştri”…