Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cele şase specii extraterestre care se află în război pentru a controla Pământul! De la alfa draconieni şi până la reptilieni!


extraterestri controlATENŢIE! Articolul de mai jos reprezintă traducerea şi adaptarea unui articol apărut pe site-ul locklip.com şi nu reprezintă neapărat şi poziţia editorului site-ului lovendal.ro.

Sute de observaţii, răpiri și contacte de gradul al III-lea au făcut posibilă distingerea mai multor specii extraterestre, care colaborează cu marile guverne ale lumii şi cu forțele militare, pentru a decide viitorul nostru, fără a ne consulta. Mai jos putem găsit 6 sepcii extraterestre, care se pare că se află în conflict pentru a controla Terra.

1. Siriusienii. Originari din sistemul stelar Sirius B, siriusienii sunt foarte avansaţi întrucât sunt foarte vechi ca şi civilizaţie. De-a lungul istoriei, ei au împărtășit cunoștințele lor oamenilor. Ei au oferit egiptenilor antici informații medicale și astronomice, iar cele mai mari piramide și temple se spune că au fost construite cu ajutorul lor.

Mayașii au avut, de asemenea, o relație specială cu siriusienii; extratereștrii care provin din Sirius B se crede că au jucat un rol în dispariția civilizaţiei Maya. Siriusenii i-au ajutat pe mayaşi să construiască artefacte uimitoare, cum ar fi craniile de cristal.

O altă civilizație pământească care a beneficiat de prezența extratereştrilor de pe Sirius au fost atlanții; se crede că, în timpul evenimentului cataclismic care a scufundat Atlantida, siriusienii au avut un rol important în conducerea operațiunilor de salvare.

Deși siriusenii au fost mai implicaţi în trecutul planetei noastre, astăzi ei joacă un rol mai subtil pe planeta noastră prin intermediul programelor de schimb tehnologic, ca de exemplu diverse arme ultrasofisticate sau experimentarea călătoriei în timp.

2. Extratereştrii gri pitici. Cunoscuţi sub numele de zeta-reticulumi, aceştia reprezintă unul dintre cei mai cunoscuţi extratereştri, fiind vinovaţi pentru marea majoritate a răpirilor extraterestre. Potrivit descrierilor făcute, extratereştrii gri pitici au între 1-1,5 metri, au capul mare si ochi negri giganţi. Deși posedă gura, ei vorbesc rar, comunicarea fiind realizată telepatic. Se spune că extratereştrii gri pitici reprezintă o rasă care se ocupă cu ingineria genetică, deşi sunt controlaţi de superiorii lor, extratereştrii gri înalţi. Fiind genetic proiectaţi pentru a îndeplini misiuni științifice, extratereştrii gri pitici sunt lipsiţi de emoţii si cruzi. Ei sunt responsabili pentru crearea hibrizilor oameni-extratereştri gri.

3. Extratereştrii gri înalţi. Având între 2 metri şi 2,5 metri înălţime, extratereştrii gri înalţi nu au deloc păr pe corp. Ei sunt ambasadorii celor mai multe întâlniri între oameni și extratereştri. Ei au atât material biologic uman cât şi material de extratereştri gri și, prin urmare, joacă un rol principal în asistarea extratereştrilor gri pitici să interacţioneze cu umanitatea. Această specie este implicată în mai multe experimente genetice, fiind creată o specie hibridă oameni-extratereştri gri, care se află în spatele „guvernului din umbră”. Se pare că ei provin dintr-o stea din constelatia Orion.

Extratereştrii gri înalţi supraveghează toate răpirile și experimentele umane, dar sunt rareori prezenţi în timpul acestor evenimente. Ei preferă să-i angajeze pe slujitorii lor, extratereştrii gri pitici. Se pare că ei sunt dornici să dezvolte o rasă stabilă hibridă oameni-extratreştri gri, o rasă demnă de moștenirea Pământului. Ei ne consideră pe noi ca proprietatea lor.

4. Alfa Draconienii. Malefici, alfa draconienii s-au infiltrat în societatea umană cu mii de ani în urmă, ei fiind cea mai veche rasa reptiliană cunoscută în galaxia noastră. Deși ei au venit pe Pământ din coloniile lor de pe Alpha Draconis, lumea lor de origine este necunoscută.

Ei depun ouă și se folosesc de un hormon pentru a accelera procesul de nastere. Sunt cu adevărat giganţi, căci măsoară între 5 şi 7 metri înălţime şi cântăresc 800 de kg, o mare parte din greutate fiind alcătuită din masă musculară. De aceea, ei pot fi comparaţi cu dinozaurii Tyrannosaurus Rex. Există relatări că ei ar avea chiar cozi şi aripi. Au capete mari şi sunt extrem de inteligenţi şi clarvăzători. Ei se cred a fi prima specie inteligentă din Calea Lactee; sunt competitivi şi expansivi, populând multe lumi. Ego-urile lor imense îi fac să se simtă drept conducătorii de drept ai unei lumi mai puțin evoluate, cum ar fi Pământul.

Se pare că alfa draconienii sunt împărțiţi în două caste: cei giganţi fac parte dintr-o castă regală numit Ciakar, în timp ce cei mai mici (3 metri înălțime) formează o clasă războinică bine instruită.

5. Reptilienii. Adesea confundaţi cu casta războinică a alfa-draconieinilor, aceşti reptilieni sunt descriși ca o înălţime cuprinsă între 1,8 – 2,5 metri, pielea verde, acoperită cu solzi şi ochi mari. Se spune că aceştia au fost inițial lăsaţi de către alfa draconieni să colonizeze Pământul.

Interacțiunea lor cu omenirea merge înapoi cu mii de ani; ei s-au infiltrat în aproape toată societatea umană. Mai multe popoare antice din întreaga lume au descris ființele reptiliene ca fiind ostili față de ființele umane. Reptilienii manipulează elitele noastre; ei au construit sistemul nostru financiar actual și ne influențeze toate religiile. Se spune că toată rasa reptiliană subterană controlează mass-media și toate societățile. Ei se află în spatele celor mai multe crime împotriva umanității.

6. Anunnaki. Potrivit unor oameni de știință, există o a 12-a planetă în sistemul nostru solar (cunoscut sub numele „Planeta X” sau Nibiru), situată undeva dincolo de Pluto. Această planetă, spre deosebire de orice altă planetă din sistemul nostru solar, are o orbită eliptică și se deplasează în sensul acelor de ceasornic. Se spune că ciocnirea dintre Nibiru cu altă planetă din sistemul nostru solar (Marduk) s-a aflat la originea apariţiei Pământului.

Această planetă (Nibiru) este locuită de Anunnaki, extratereştri care au aterizat pe Pământ, pe care l-au colonizat iniţial. Ei au venit cu intenția de a explora Pământul pentru aur și alte minerale. Înainte de a merge pe Pământ, Anunnaki au colonizat planetele din sistemul solar Orion.

Având nevoie de forță de muncă, se spune că Anunnaki a creat omenirea. Prin manipulare genetică și fertilizare in vitro, Anunnaki au creat un Homo sapiens de calitate. Prezenţi pe Pământ încă de la începuturile noastre, Anunnaki au influențat fiecare aspect al vieții umane. Am moștenit de la ei cultura lor patriarhală de violență și răzbunare, acesta aflându-se în ADN-ul nostru. Anunnaki sunt în concurență directă cu alfa draconienii pentru controlul asupra omenirii.


Lasă un comentariu