Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştrii ne mănâncă, iar oamenii sunt folosiţi drept hrană vie de către “vizitatorii cenuşii”!

1280

blank“Extratereştrii ne mănâncă! Oamenii sunt folosiţi drept mâncare de către extratereştri.” O afirmaţie total şocantă. Şi asta nu aparţine unui om oarecare, ci unui fost agent CIA operativ, pe nume John Lear, ce a declarat aceste lucruri site-ului UfoVideo.net, într-un mic videoclip interesant pentru amatorii “omuleţilor gri”.

Se pare că alienii fac experimente îngrozitoare pe oameni, iar aceste lucruri sunt secrete foarte bine păzite de către guvernele lumii. “Ceea ce pot spune e faptul că sursele mele ajung până în sus, şi, dacă n-ar fi fost adevărate, nu mi-aş fi riscat credibilitatea şi viaţa, pentru a veni cu aceste informaţii”, a mai declarat fostul agent CIA.

John Lear este fiul unui mare aviator, Bill Lear, şi, ani de zile, acesta a oferit servicii de transport pentru Agenţia Centrală Americană de Informaţii. John a făcut rost de un document (pe baza liberului acces la informaţii) care sugerează faptul că serviciile secrete americane au recuperat atât OZN-uri, cât şi trupuri de extratereştri. Totuşi, largi porţiuni din document au fost “înnegrite” pentru a ascunde detalii privind operaţiunile.

Este binecunoscut faptul că în anul 1947, Forţele Aeriene SUA a început un proiect denumit “Proiectul Sign”, iniţiat pentru a monitoriza OZN-urile. “Începând din anul 1947, noi am colecţionat cel puţin 30-35 de OZN-uri doborâte pe Pământ, şi am strâns cel puţin 100-150 de cadavre extraterestre, reprezentând trei specii diferite”, a declarat fostul agent CIA. El merge mai departe şi spune că guvernul SUA a stabilit căi de comunicaţii cu extratereştrii şi că, de fapt, colaborează cu ei. Astfel, ar fi fost construite facilităţi subterane de cercetare şi zone top-secrete, pentru a analiza informaţiile transmise de “omuleţii cenuşii”. Dar Lear consideră că această colaborare cu extratereştrii a fost una dezastruoasă, căci ei au scăpat de sub control, iar guvernul SUA şi-a dat seama mult prea târziu că a făcut o gravă greşeală.

Orgoni Crystal