Călătoria astrală, un procedeu malefic, promovat de mişcarea New Age, prin care demonii şi Satana pătrund în trupul uman! Iar serviciile secrete folosesc un procedeu asemănător: vizualizarea la distanţă…


calatorie astrala demonicaÎn mai multe articol de pe site-urile www.lovendal.ro şi www.almeea.com am vorbit despre binefacerile călătoriilor făcute în corpul astral. Astăzi, vom prezenta şi un alt punct de vedere, care susţine că aceste călătorii astrale sunt chiar malefice!

Există acum în lume zeci de mii, dacă nu sute de mii de oameni care învață să-şi părăsească trupurile lor fizice și să se aventureze în planul astral. Există, totodată, mii de site-uri, sute de cărți și înregistrări video care pregătesc oamenii pentru această călătorie astrală. Această creștere necontrolată a forțelor demonice este zdrobitoare pentru fiinţa noastră; este o vrăjitorie înfiorătoare şi satanică! Ea a fost introdusă de către mișcarea satanistă New Age şi înşeală anual sute de mii de oameni.

Proiectarea astrală nu este un lucru nou; ea a fost practicată de mult timp. Satana și slujitorii săi au învățat rasa umană să comunice cu lumea spirituală demonică. Călătoria astrală apare atunci când o persoană îşi proiectează sufletul din corpul său adormit (în timpul somnului); atunci când sufletul (corpul astral) călătoreşte oriunde şi peste tot, trupul este lăsat nelocuit. Dar, călătorii astrali nu realizează faptul că, atunci când sufletul unei persoane părăsește corpul, se deschide o poartă prin care demonii pătrund în mintea adormită. Acesta este şi motivul pentru care Satana promovează proiecţia astrală, căci lasă subiectul uman venerabil, și, prin urmare, forțele demonice sunt în măsură să posede corpul neînsuflețit temporar. După ce se întoarce sufletul în trup, acesta va fi locuit şi de demoni. Acum, oamenii vor împărţi trupul şi cu demonii; aşadar, ei vor deveni mai receptivi la tărâmul malefic. Călătorii astrali pot vorbi cu demonii, pot ajunge în locuri și face lucruri pe care omul obişnuit nu ar fi în stare să le facă. Evident, acest lucru face mai mult rău decât bine, și, deși persoana se poate simţi mai puternică, ea, de fapt, nu este conştientă că a semnat un pact cu diavolul.

Proiectarea astrală a fost studiată şi folosită şi de marile servicii secrete ale lumii (CIA, FBI sau KGB), fiind însă promovată şi practicată sub numele de „vizualizarea la distanţă”. Vizualizarea la distanță este definită ca „utilizarea controlată de percepţii extrasenzoriale, printr-o metodă specifică. Folosindu-se un set de protocoale (reguli tehnice), privitorul la distanță poate percepe o țintă – o persoană , obiect sau eveniment – care se află la distanță în timp și spațiu. Un vizualizator la distanță, se spune că poate percepe o țintă în trecut sau în viitor, care se află în alt spaţiu. În vizualizarea de la distanță, timpul și spațiul nu mai au sens.”

Dar, vizualizarea la distanţă, ca şi proiecţia astrală, sunt tehnici la fel de demonice. Despre „vizualizarea la distanţă” puteţi citi un articol cuprinzător pe care l-am publicat în 2012, intitulatCercetările secrete ale CIA în domeniul parapsihologiei: proiectul Grillflame şi vederea la distanţă”. CIA, organizaţia americană de spionaj, aflată în slujba Ocultei Mondiale, a finanţat proiectul „vizualizarea la distanţă” sub numele de Grillflame. Cei de la CIA întotdeauna au avut scopuri malefice, aşa că un asemenea proiect era vital pentru ei. Dar, Oculta Mondială doreşte să introducă în lume religia unică luciferică, aşa că ea acţionează pe două direcţii: promovarea călătoriei astrale pentru publicul larg şi cercetări secrete în proiectul „vizualizării la distanţă”.

 


Lasă un comentariu