Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Noile imagini de pe Marte dezvăluie adevărata culoare a acestei planete! NASA va anunţa în curând descoperirea vieţii extraterestre


Progresele făcute în tehnologia spaţială ne-au permis de a captura imagini ale sistemului nostru solar, pe care nu ne-am gândit vreodată că ar fi posibile. Aceste imagini ne oferă o viziune mai aprofundată a modului în care funcționează Universul nostru, ajutându-ne să ne extindem cunoștințele despre astfel de lucruri.

Recent, robotul NASA de pe Marte – Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) a capturat noi imagini ale planetei Marte, care au captivat publicul, oferind o nouă perspectivă asupra planetei roșii. O fotografie a fost luată în regiunea de nord-vest a planetei, numită Nili Fossae, cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumos colorate locuri de pe Marte.

Imaginea prezintă diferite minerale de pe suprafața planetei Marte, cum ar fi carbonat și oxid de fier, care dau culoarea crustei. Cercetătorii de la NASA cred că această locație ar fi putut găzdui viaţa, poate cu milioane de ani în urmă – de aceea ea va fi explorată în profunzime în viitor.

În trecut, Marte nu a avut culoarea roșie de astăzi, și a fost, de fapt, destul de asemănătoare cu Pământul. O parte a teritoriul lui Nili Fossae conține o fisură masivă; acesta conține, spun cercetătorii, un depozit masiv de minerale de argilă, care conține la rândul ei apă și materiale organice conservate. Astfel, s-ar putea în sfârşit descoperi viaţa pe planeta Marte, aceasta nefiind o planetă părăsită şi ruginită…


Lasă un comentariu