„Călătorul în timp” Andrew Basiago candidează ca independent la preşedinţia SUA! El vrea ca guvernul SUA să dezvăluie publicului tehnologia de teleportare şi de călătorie în timp a lui Tesla!


basiago presedinteVă mai aduceţi aminte de Andrew D. Basiago? Dacă sunteţi fani ai site-ului meu, probabil că da. Ei bine, în articolul acesta de acum 4 ani, din 2012 (Preşedintele Obama s-ar fi teleportat pe Marte într-o misiune ultrasecretă de acum 30 de ani), scriam cum acesta Basiago, un aşa-numit “călător în timp” (sau “crononaut”), susţine că s-ar fi teleportat împreună cu actualul preeşdinte Obama pe planeta Marte. Basiago, care este şi avocat în Washington, spune că el ar fi făcut parte dintr-un program de călătorie în timp, dezvoltat de DARPA în anii 70, şi care purta numele de “proiectul Pegasus”. El pretinde că, împreună cu Obama şi cu alţii, făcea parte din “clasa de antrenament pentru Marte” din cadrul Colegiului Siskiyous din 1980, parte a unui grup de 10 adolescenţi aleşi să călătorească pe Marte, via unei camere secrete de teleportare. Tânărul Obama ce avea atunci 19 ani avea numele de cod “Barry Soetero”. Basiago susţine că Obama, viitorul preşedinte al SUA, ar fi vizitat bazele secrete americane de pe Marte de două ori, între 1981 şi 1983. Care a fost sarcina lui Obama şi a celorlalţi pe planeta roşie? Aclimatizarea oamenilor cu marţienii humanoizi.

Ei bine, se pare că acest Andrew D. Basiago şi-a anunţat candidatura la preşedinţia SUA din 2016, ca şi independent! Substanța campaniei electorale Andrew Basiago se bazează pe trei piloni: adevăr, reformă şi inovare într-o agendă nouă pentru o nouă Americă, exprimate în 100 de propuneri care vor fi publicate în viitorul apropiat pe site-ul său de campanie, Andy2016.com.

Dl Basiago a indicat propuneri-cheie în programul său, din care spicuim:
* o inițiativă guvernamentală de informare a existenţei extratereştrilor;
* declasificarea tehnologiei de teleportare şi de călătorie în timp a lui Tesla, pe care guvernul SUA a dezvoltat-o în anii 1960;
* serviciile secrete din SUA să devină cât mai deschise pentru informaţii publice.

Mulţi cred că avocatul Basiago e nebun, dar eu – sincer – e singurul pe care l-aş sprijini, pentru că ceilalţi sunt vânduţi Ocultei Mondiale.


Lasă un comentariu