O creatură umanoidă gigantică a fost fotografiată de pasagerul unui avion! Se pare că ea se „plimba” deasupra norilor la 10 km înălţime!


extraterestru deasupra norilor 2Într-un videoclip postat pe canalul YouTube Paranormal Crucible, ni se prezintă fotografia unui posibil „extraterestru” care se plimbă deasupra norilor, la circa 10 km înălţime! Fotografia a fost luată de un pasager care zbura cu avionul. Citez din descrierea videoclipului:

O posibilă creatură extraterestră gigantă a fost fotografiată de un pasager de avion deasupra Austriei. Poza remarcabilă, care a fost suprinsă la 10 km înălţime de un pasager pe nume Nick O’Donoghue, arată clar o figură misterioasă, ce păşeşte pe nori. Creatura masivă pare să aibă un cap, un trup mare, două braţe şi două picioare. Ea pare să creeze o umbră proeminentă.

Putem presupune, ţinând cont de altitudinea la care a fost luată fotografia, că aceasta nu reprezintă reflexia unei clădiri înalte sau a unei instalaţii. În mod clar, e ceva care prin natura sa e solid şi, în mod categoric, se află deasupra norilor, datorită umbrei formate.

Se pare, ţinând cont de această fotografie, că o specie de fiinţe umanoide trăieşte deasupra norilor, în stratosferă. Mulţi conspiraţionişti cred că extratereştrii se manifestă în fenomenele naturale (ca de exemplu, formele ciudate ale norilor), într-un efort de a comunica sau de a avertiza omenirea. Până ce aceste mistere vor fi rezolvate, noi doar putem specula ce sunt cu adevărat. Dar, dacă aceste fiinţe vor încerca să comunice cu noi, sper ca omenirea să le-asculte.

extraterestru deasupra norilor

 


Lasă un comentariu