Care sunt cu adevărat predicţiile lui Nostradamus pentru anul 2022?

  •  
  •  
  •  
  •  

Cel mai cunoscut profet din lume a făcut un număr mare de predicții și multe dintre acestea încă nu s-au împlinit. Michel de Nostradamus, care a trăit în Franța din secolul al XVI-lea, era atât de cunoscut pentru predicțiile sale despre viitor, încât numele său a devenit sinonim cu ideea de a profeți evenimente viitoare. A scris o carte – „Les Propheties” – care este încă analizată și în zilele noastre.

Dar ce anume a avut în minte Nostradamus pentru anul 2022? Deși este dificil de identificat cu exactitate la ce date se referă predicțiile sale, unii cred că există anumite profeţii care pot fi aplicate zilelor noastre. Un astfel de exemplu este o referire la un conflict din Europa, despre care Nostradamus a scris: „Capul albastru va face rău capului alb într-o asemenea măsură încât binele Franței va fi la fel pentru ambele.” Unii au interpretat acest lucru ca o referire la al treilea război mondial, în timp ce alții au respins teoria, menționând în schimb că s-ar putea referi pur și simplu la două echipe concurente care încearcă să se califice la Cupa Mondială din 2022.

Un alt subiect pe care Nostradamus l-a abordat în mod repetat a fost clima – ceva care are o semnificație deosebită în zilele noastre din cauza încălzirii globale. „Ca Soarele, capul va arde marea strălucitoare”, a scris el. „Peștii vii din Marea Neagră aproape vor fierbe.” Unii au interpretat acest lucru ca o referire la schimbările climatice scăpate de sub control.

Nostradamus a făcut, de asemenea, predicții despre economie și creșterea prețului alimentelor. „Fără stareți, călugări, fără novici de învățat; mierea va costa mult mai mult decât ceara de lumânare”, a scris el. „Prețul grâului este atât de mare, încât omul este agitat, semenii lui măncând în deznădejde”.

Dacă vreuna dintre scrierile sale se referă cu adevărat la evenimente viitoare, este, ca întotdeauna, deschis interpretării.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): mirror.co.uk


  •  
  •  
  •  
  •  

Un comentariu la „Care sunt cu adevărat predicţiile lui Nostradamus pentru anul 2022?”

Lasă un comentariu