Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Aceasta să fie cea de-a treia profeţie secretă de la Fatima? „O mare plagă va abate asupra omenirii. Satana va guverna din cele mai înalte locuri”…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Precum se ştie, timp de câteva luni în anul 1917, la Fatima (Portugalia), în faţa a 3 copii şi apoi a sute şi mii de martori, a apărut Fecioara Maria, transmiţând omenirii mai multe mesaje. Celor 3 copii le-au fost înmânate de către Fecioara Maria 3 secrete. Două dintre secrete au fost făcute publice în 1941. Primul ar fi prevestit declanşarea celui de-al doilea război mondial, iar al doilea ar fi anunţat destrămarea imperiului comunist sovietic.

Cel de-al treilea a fost trimis Papei Ioan al XXIII-lea într-un plic sigilat, în 1959, iar Vaticanul a vorbit oficial despre el abia în 2000, Papa Ioan Paul al II-lea precizând că ultimul dintre secretele de la Fatima prezicea tentativa de asasinat îndreptată împotriva sa în 1981, al cărui autor a fost turcul Mehmet Ali Agca. Dezvăluirile Papei nu au reuşit însă să spulbere suspiciunile. Dimpotrivă, unii au ajuns la concluzia că fie o parte importantă din ultimul secret nu a fost dezvăluită pentru a nu se crea panică, fie există un al patrulea secret care conţine o serie de informaţii referitoare la ceva atât de grav, încât nu se poate dezvălui.

Dar, în 2019 a fost publicat un celebru interviu cu Martin Malachi, un preot catolic irlandez, profesor de paleografie la Institutul Pontifical Biblic al Vaticanului și secretar cardinalului Augustin Bea. Martin Malachi vorbeşte despre cel de-al treilea secret al Fatimei, și acolo a fost dezvăluită următoarea versiune a profeției:

* O mare plagă va abate asupra omenirii. Nu va exista nicăieri ordine în lume. Satana va guverna din cele mai înalte locuri (…) El va fi capabil a seduce marii oameni de știință care au inventat armele cu care va fi posibil pentru a distruge cea mai mare parte a umanității în câteva minute. Satana își va primi autoritatea. Puternicii lumii care comandă poporul îi vor motiva să producă cantități uriașe de arme. Dumnezeu va pedepsi omul mai bine decât potopul, căci în acele zile totul se va sfârși.

* Cei mari și cei puternici vor pieri împreună cu cei mici și cei slabi. Chiar și pentru biserică, acesta va fi un timp de cea mai mare încercare. Cardinalii se vor opune cardinalilor. Episcopii se vor opune episcopilor. Satana va merge printre ei și vor avea loc schimbări revoluționare în Roma. Biserica se va întuneca și lumea se va înfiora de groază.

* Marele Război va izbucni. Foc și fum vor cădea din cer. Apele oceanelor se vor transforma în abur, iar aburul se va ridica și va inunda totul în jur. Apele oceanului se vor transforma în ceață. Milioane și milioane de oameni vor muri oră după oră. Cine rămâne în viață va fi gelos pe morți. Oriunde te uiți, va fi suferință și durere, ruine în fiecare țară.

* Timpul se apropie. Abisul se extinde fără speranță. Cei buni vor pieri odată cu cei răi. Prinții Bisericii cu credincioșii. Conducătorii cu oamenii lor. Peste tot va fi moarte din cauza greșelilor făcute de necredincioși și de adepții nebuni ai lui Satana, care vor prelua apoi lumea.

* În cele din urmă, cei care supraviețuiesc, cu orice ocazie, îl vor reproclama pe Dumnezeu și slava Lui și Îi vor sluji, ca atunci când lumea nu era atât de pervertită.


Lasă un comentariu