Cetăţenii din Franţa au rămas uimiţi văzând acelaşi obiect ceresc misterios care s-a deplasat prin mai multe oraşe! Nu era nici satelit, nici dronă şi nici laser…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O adevărată ufomanie a izbucnit la mijlocul lunii noiembrie 2021 în Franța, după ce zeci de martori din mai multe orașe din țară au văzut același obiect misterios strălucitor în aceeași noapte. Observarea a avut loc marți, 9 noiembrie 2021 noaptea, deoarece martorii din cel puțin 7 orașe diferite au încărcat imagini ale aceluiași obiect luminos în formă cilindrică. OZN-ul cilindric portocaliu și strălucitor a fost văzut de oamenii din Montpellier, Cournonterral, Pavalas-les-Flots, Sète, Narbonne, Perpignan și Andorra.

Observările i-au lăsat nedumeriți pe experți și nimeni nu a putut explica despre ce este vorba. Chiar și meteorologii de la serviciul meteo local Meteo Gard-Herault au rămas nedumeriți de filmări. Ei au dat pe Tweeter videoclipurile observate, întrebând utilizatorii ce ar putea fi obiectul. Filmările au apărut chiar și pe mai multe canale de știri TV franceze, inclusiv TF1.

Discutând despre filmările văzute, experții s-au întrebat dacă OZN-ul a fost unul de natură extraterestră, un satelit, o dronă sau un laser. Imaginile înregistrate în Heraut, lângă Montpellier, arată un obiect care se învârte în linie dreaptă, oprindu-se și întorcându-se de trei ori asupra lui însuși înainte de a se îndepărta din nou. Telespectatorii susțin că virajele și viteza incredibile ale obiectului, care părea să se răsucească prin aer, demonstrează că nu este un balon, nici un avion, nici un satelit. Martorii pot fi auziți reacționând uimiți la obiectul bizar de pe cerul nopții.

Într-un videoclip filmat în Cournonterral, un bărbat urmărește obiectul strălucitor din interiorul mașinii sale și pare să se fi oprit să-l filmeze, în timp ce obiectul se rotește încet. Într-un alt clip, presupusul OZN zboară pe cer deasupra Palavas-les-Flots și un bărbat și o femeie privesc uimiți cum plutește deasupra acoperișurilor.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk


Lasă un comentariu