Această misterioasă insulă plutitoare din Argentina ar putea fi o bază extraterestră ascunsă!?


O insulă plutitoare care se află în Argentina ar putea fi o bază extraterestră, susţine un videoclip de pe YouTube. Ar putea fi un fenomen natural, dar unii ufologi spun că această insulă este complet artificială. Dacă e aşa, atunci ea ar fi fost creată de o civilizație mai avansată decât a noastră, întrucât nu avem mijloacele tehnologice pentru a tăia literalmente 118 metri diametru al unui teren și să-l transformăm într-o insulă care se roteşte în jurul propriei axe.

Insula misterioasă se află localizată în Delta Parana, în provincia Buenos Aires. „Ochiul” cum este numită insula, poate fi găsită pe Google Maps în coordonatele următoare: 34º15’07.8″S 58º49’47.4″W.

Descoperită pentru prima dată de o echipă de filmare, această insulă este aproape un cerc perfect, care se roteşte în jurul propriei axe, în mijlocul unui canal circular. Apele sunt chiar reci şi transparente – ceva neobişnuit în această zonă a planetei. „Am descoperit o insulă misterioasă în apropiere de fluviul Parana, care se mişcă şi se roteşte în jurul propriei axe”, a declarat la un moment dat Richard Petroni, inginer care a lucrat la un proiect în zonă.

Localnicii vorbesc despre prezenţa OZN-urilor şi a altor evenimente „paranormale” în jurul insulei, ceea ce alimentează speculaţiile că acolo ar putea fi vorba chiar şi de o posibilă bază extraterestră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock