EXCLUSIV! Concluzie şocantă a unor oameni de ştiinţă: „Marte a fost cândva leagănul unei inteligenţe umanoide”


Într-o carte scrisă de dr. John Brandenburg (om de ştiinţă care a lucrat pentru guvernul american într-o serie de proiecte secrete) şi intitulată Death on Mars: The Discovery of a Planetary Nuclear Massacre (Moartea pe Marte: Descoperirea unui masacru nuclear planetar”), autorul demonstrează că 2 explozii nucleare au avut loc pe „planeta roşie” (Marte), în urmă cu circa 250 de milioane de ani, în zonele cunoscute sub numele de Cydonia şi Galaxia Chaos, două amplasamente de pe Marte care e posibil să ascundă multe vestigii arheologice. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Un om de ştiinţă şochează: “Un război nuclear devastator, ce a avut loc acum 250 de milioane de ani, a pus capăt vieţii inteligente de pe Marte”.

Conform omului de ştiinţă american, civilizaţia de pe Marte nu era una avansată (fiind situată la nivelul epocii bronzului la oameni), era formată din milioane de fiinţe şi, prin urmare, nu ele ar fi putut detona aceste bombe nucleare, care au avut loc în urmă cu circa 250 de milioane de ani. Aşadar, o altă civilizaţie avansată a pus capăt vieţii pe Marte, iar masacrul nuclear a fost cunoscut de guvernul SUA încă din 1976, de când sonda spaţială NASA Viking 1 a ajuns pe Marte.

În anul 1991, acelaşi John Brandenburg, împreună cu ai săi colegi, Vincent DiPietro şi Greg Molenaar, publică în Revista Explorării Ştiințifice o lucrare intitulată „Ipoteza Cydonia”. Rezumatul lucrării spune: „Dovezi care sugerează o civilizație umanoidă trecută au fost găsite în câteva locuri de pe Marte. În special, ceea ce par a fi chipuri mari sculptate, cu detalii similare, au fost găsite în două locuri separate. Împreună cu dovezile geochimice și geologice care sugerează că Marte a fost asemănător Pământului ca şi climă, imaginile obiectelor susțin ipoteza Cydonia – faptul că Marte a trăit odată perioada pe care Pământul o trăiește acum, fiind cândva leagănul unei inteligente umanoide indigene”.

Chiar aşa să fi fost? Să fi trăit pe Marte oameni, cu sute de milioane de ani în urmă?

Mai jos puteţi vedea sculptura imensă în piatră a unui chip uman pe Marte, în câmpia Cydonia:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock