Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un om de ştiinţă şochează: „Un război nuclear devastator, ce a avut loc acum 250 de milioane de ani, a pus capăt vieţii inteligente de pe Marte”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDr. John Brandenburg nu-i oricine. El este un om de ştiinţă şi a lucrat, de asemenea, şi pentru guvernul american într-o serie de proiecte secrete. El a participat la diferite studii – ca interacţiunile asupra regolitului de pe Lună şi Marte a jetului rachetelor cosmice, teoria vortexului privind designul motorului rachetelor, sau teoria combinată Saharov-Kaluza-Klein despre unificarea câmpului în scopuri de propulsie spațială.

Brandenburg a fost, de asemenea, directorul adjunct al misiunii Clementine pe Lună, care făcea parte dintr-un proiect spațial comun între Organizația de Apărare a Rachetelor Balistice și NASA. Misiunea a descoperit apă la polii Lunii în 1994. Actualmente, Brandenburg lucrează ca şi consultant la Morningstar Applied Physics, dar şi profesor part-time de astronomie, fizică şi matematică la Madison College şi alte instituţii de învăţământ din Madison, Wisconsin.

Dr. Brandenburg a oferit, de asemenea, dovezi în sprijinul existenţei în trecut a unei planete Marte, foarte asemănătoare cu Pământul, urmată de o prezentare a datelor nucleare care dezvăluie izotopi asemănători celor ce apar în armele nucleare, care demonstrează existenţa a două „bombardamente” nucleare masive în regiunile nordice ale planetei Marte.

Este important de menționat că, în același timp în care dr. Brandenburg îşi prezenta dovezile în sprijinul existenţei unui Marte asemănător Pământului în trecut, NASA a organizat şi ea o conferință de presă anunțând că Marte a fost odată o planetă asemănătoare Pământului, cu mai multe oceane gigantice şi verdeață. În cadrul conferinței de presă, oamenii de știință de la NASA au anunțat, de asemenea, că Marte ar putea avea în continuare râuri de apă și că există o bună probabilitate ca viața într-adevăr să fi existat acolo în trecut. Un citat din conferință: „Cu cât observăm mai multe de pe Marte, cu atât informații mai cuprinzătoare obținem despre faptul că Marte este cu adevărat o planetă fascinantă, odată fiind o planetă foarte asemănătoare Pământului, cu mări sărate, cu lacuri cu apă dulce, având probabil vârfuri acoperite de zăpadă și un circuit al apei asemănător cu cel de aici de pe Pământ (…) Ceva s-a întâmplat cu Marte, de și-a pierdut apa”, a  declarat John Grunsfeld, astronaut, șef adjunct al Direcţiei NASA privind misiunile spaţiale.

Dr. Brandenburg a spus că exploziile nucleare au avut loc în Cydonia şi Galaxia Chaos, două amplasamente de pe Marte care e posibil să ascundă multe vestigii arheologice. Conform omului de ştiinţă american, civilizaţia de pe Marte nu era una avansată (fiind situată la nivelul epocii bronzului la oameni), era formată din milioane de fiinţe şi, prin urmare, nu ele ar fi putut detona aceste bombe nucleare, care au avut loc în urmă cu circa 250 de milioane de ani. Aşadar, o altă civilizaţie avansată a pus capăt vieţii pe Marte, iar masacrul nuclear a fost cunoscut de guvernul SUA încă din 1976, de când sonda spaţială NASA Viking 1 a ajuns pe Marte.

Sursa: Cartea Death on Mars: The Discovery of a Planetary Nuclear Massacre (Moartea pe Marte: Descoperirea unui masacru nuclear planetar”) al dr. Brandenburg. Cartea o puteţi achiziţiona aici: https://www.amazon.ca/Death-Mars-Discovery-Planetary-Massacre/dp/193914938X


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu