O cruce formată din 50 de OZN-uri luminoase a fost observată deasupra Vaticanului! O adevărată minune…


OZN cruceOZN-urile au fost observate de-a lungul timpului în mai multe locuri din lume… deasupra oraşelor, pădurilor, râurilor, câmpiilor, mărilor, oceanelor etc. Dar ce ziceţi de… OZN-uri deasupra Vaticanului? Ar putea constitui acestea un „semn divin”?

Citez din mărturia dr. Alberto Perego, distins autor şi diplomat, care, în noiembrie 1954, ar fi văzut o cruce pe cer deasupra Romei! Această mărturie a fost povestită într-o carte dedicată OZN-urilor:

„În acea zi, pe la ora 11, se afla în cartierul Toscan, în imediata apropiere a unei fabrici de îmbuteliat apă minerală, când a observat pe cer o formaţie de O.Z.N.-uri la foarte mare înălţime, asemănătoare unor puncte albe. Fascinat de spectacol, s-a urcat pe terasa fabricii, pentru a le vedea mai bine. Alte O.Z.N.-uri continuau să apară, atât de multe, încât, după o jumătate de oră, Dr. Perego calculase că erau cel puţin 50 deasupra Romei.

Către amiază, cele două formaţii perfecte, în formă de V, fiecare alcătuită din câte 20 de puncte albe, s-au îndreptat una către cealaltă, venind din direcţii opuse. După câteva secunde, acestea s-au întâlnit, unindu-se în vârfurile V-urilor, formând astfel o «cruce grecească» perfectă. După aprecierea doctorului Perego, crucea se formase chiar deasupra Cetăţii Vaticanului”.

Ciudată relatare, nu? Dacă împăratul Constantin în anul 312 d.Hr., atunci când a văzut o cruce pe cer în ajunul unei bătălii celebre, a observat, de fapt, o cruce formată din OZN-uri?

P.S. Imaginea de la începutul articolului nu are nimic de-a face cu evenimentul relatat. Pur şi simplu nu există fotografii de la acel eveniment din 1954.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock