Vulcanii de pe Pământ sunt folosiţi de OZN-uri ca „porţi stelare”

  •  
  •  
  •  
  •  

vulcan OZNDe fizicianul iranian Nassim Haramein am mai vorbit în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/degeaba-asteptam-sfarsitul-lumii-pe-21-decembrie-2012-nibiru-a-fost-deja-si-a-plecat-in-2003/. Acesta a avut senzaţionala ipoteză precum că Nibiru a fost deja în 2003, în sistemul nostru solar, şi a plecat ca urmare a „intervenţiei Soarelui”. Acum, acest fizician prezintă o altă ipoteză, şi mai fantastică decât prima: cea a originii OZN-urilor.

Conform lui Haramein, OZN-urile există şi ele vin din alte locuri din Univers. Cum ajung ele pe Pământ? Prin intermediul Soarelui, a Pământului sau a altor planete. Fizicianul iranian consideră că fiecare Soare conţine câte o gaură neagră. Orice civilizaţie extraterestră care doreşte să intre în sistemul nostru solar cu ajutorul unor nave gigantice, de mărimea Pământului, ar face-o prin „poarta stelară” a Soarelui nostru. Astfel, se pot explica mai bine petele solare.

Dacă, însă, OZN-ul este de dimensiuni mai mici, acesta ar putea folosi vulcanii ca „poartă stelară”. Da, aţi văzut bine: vulcanii – care capătă astfel un alt rol. Fizicianul egiptean consideră că vulcanii ar reprezenta poarta către gaura neagră a Pământului, locul de unde ar veni marea majoritate a OZN-urilor. Astfel, se explică de ce există o atât de mare prezenţă ufologică în jurul vulcanilor activi.

Dacă e să analizăm ştirile din lumea întreagă, am tinde să-i dăm dreptate lui Nassim Haramein. Iată câteva exemple de prezenţa unor OZN-uri în jurul unor vulcani:

* Vulcanul Etna (Italia, 1 august 2009): http://www.youtube.com/watch?v=RLjPk1hBr9s

* Vulcanul Arenal (Costa Rica, 2003): http://www.metacafe.com/watch/470415/costa_rica_ufo_ovni_arenal_volcano_la_fortuna/

* Vulcanul Colima (Mexic, 1987): http://www.youtube.com/watch?v=XfYmkkYpI8M

* Vulcanul Eyjafjallajokull (Islanda, 2010): http://ahrcanum.wordpress.com/2010/04/17/ufo-near-iceland-volcano-on-webcam/. Tot referitor la acest vulcan vă invit să recitiţi acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/formatiune-de-ozn-uri-in-forma-de-v-langa-vulcanul-din-islanda/ în care apare o formaţiune de OZN-uri în formă de V în apropierea vulcanului.

* Vulcanul Ubinas (Peru, august 2006): http://www.ufocasebook.com/ubinas.jpg.

* Vulcanul Tungurahaua (Ecuador): http://i214.photobucket.com/albums/cc274/alien_contactee/Alien%20Casebook/Equador.jpg

* Vulcanul Chinchontepec (San Salvador, 2004): http://i214.photobucket.com/albums/cc274/alien_contactee/Alien%20Casebook/F336487_salvador400.jpg

* Vulcanul Popocatépetl(Mexic): http://i214.photobucket.com/albums/cc274/alien_contactee/Alien%20Casebook/spyman041702.jpg


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu