Într-o nouă carte, un fost ofiţer militar povesteşte că a văzut cu ochii lui un extraterestru mort, împuşcat de un soldat


Foto: captura carte amazon.com

O nouă carte, intitulată „Aeronava ciudată: povestea adevărată a vieții unui ofițer militar de informații cu OZN-uri”, susține că un ofițer de poliție militară a văzut cu ochii lui un extraterestru mort, la baza militară Fort Dix, în primele ore ale dimineţii de 18 ianuarie 1978. Cel care susţine acest lucru se numeşte George Filer III, fost ofițer militar de informații, care a fost comandantul Forței Aeriene a 21-a, deci un om cu mare credibilitate.

Filer, care acum are 84 de ani și locuiește în Medford alături de soția sa, Janet, a spus că ceea ce a fost iniţial o „legendă urbană” promovată prima dată de pasionații de OZN-uri, la începutul anilor 1980, este într-adevăr o poveste reală. Şi asta pentru că el a fost martor ocular.

În întunericul de iarnă din acea zi din ianuarie 1978, o creatură bipedă, ce avea cam 1,2 metri înălțime și având culoarea cenușie, cap mare, brațe lungi și corp zvelt, a fost împușcată mortal de un soldat, aflat în timpul serviciului. Soldatul conducea prin baza militară o camionetă, urmărind o aeronavă ciudată (sub formă ovală, de culoare albastră-verzuie) care zbura jos şi trecea prin spațiul aerian al unităţii militare, la ora 2 dimineața.

După aproximativ o oră de urmărit cu mașina, brusc, o „creatură” se ivi în faţa farurilor maşinii militare. Soldatul, panicat, a luat arma şi a tras către creatură. Potrivit ofiţerului militar martor, presupusul extraterestru a murit în baza aeriană, în urma rănilor de la împuşcăturile primite; rămășițele sale emanau un miros asemănător amoniacului.

Cartea poate fi cumpărată pe amazon.com şi în format electronic (Kindle) şi costă doar 4,75 de dolari.