Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un videoclip incredibil ne povesteşte cum s-a încercat aducerea la viaţă a unei mumii extraterestre în interiorul Acceleratorului de Particule de la Geneva

 • 121
 •  
 •  
 •  
  121
  Shares

blankÎntr-un videoclip extrem de interesant postat pe canalul de YouTube UFO Today putem citi o informaţie şocantă: faptul că o mumie extraterestră ar fi fost pusă în interiorul Acceleratorului de Particule de la Geneva. Citez din descrierea videoclipului:

Un lucrător care lucrează la Acceleratorul de Particule de la Geneva mi-a spus că în weekend-ul de pe 8 decembrie 2018 a primit un mesaj conform căreia în perioada respectivă se vor face unele lucrări de întreţinere. Acest lucru a fost foarte ciudat, pentru că acest mesaj a venit brusc. Când a intrat în clădire, un ofițer de securitate i-a cerut să-şi arate acreditările. Şi asta a fost foarte ciudat, deoarece a fost prima dată când s-a întâmplat acest lucru. În mod normal, acreditările sunt verificate prin intermitentul cartelei de acces, dar în acea zi se pare că securitatea era mai ridicată decât de obicei.

Ofițerul de securitate l-a întrebat de ce se afla acolo, lucrătorul răspunzându-i că a fost chemat pentru că l-au sunat cu o neregulă la sistemul de răcire. A fost lăsat să treacă şi, odată ce a intrat în centrul de control, a observat că acolo erau o mulțime de oameni pe care nu îi mai văzuse niciodată. Şi-a dat seama imediat că se întâmpla ceva. A observat că o echipă aducea un obiect în mijlocul Acceleratorului de Particule, o zonă limitată doar pentru personalul autorizat. Dintr-o dată, o voce anunţa tuturor că numărătoarea inversă a început. El văzu pe monitoare că un pachet ciudat fu livrat și pus pe targă; arăta ca o mumie. Lucrătorul a rămas uimit: de ce trebuiau să pună o mumie în centrul Acceleratorului de Particule!? După ce numărătoarea inversă s-a terminat, el observă că într-adevăr mumia fu pusă în centrul Acceleratorului. Apoi, observă un flash puternic, pe care nu l-a mai văzut niciodată în viaţa lui. Mumia părea să emită un fel de lumină, iar personalul de specialitate s-a grăbit să retragă mumia din centrul Acceleratorului.

Lucrătorul a rămas şi mai uimit atunci când a observat că mumia începu să se miște. I-au trebuit câteva zile să-și găsească calmul și să trimită e-mailul administratorului canalului de YouTube. A făcut unele cercetări. Câteva zile mai târziu s-a întors la serviciu și a mai vorbit cu nişte colegi, care i-au spus că această mumie a făcut parte dintre membrii echipajului care s-a prăbușit pe Pământ cu 13.000 de ani în urmă.

P.S. Desigur, întreaga poveste poate fi o simplă fantezie. Dar, dacă ar fi adevărată (deşi şansele sunt extrem de mici), oare s-a încercat readucerea la viaţă a mumiei extraterestre?

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): videoclipul de pe canalul de YouTube UFO Today

 • 121
 •  
 •  
 •  
  121
  Shares
Orgoni Crystal