Doi călători au „alunecat” în timp, devenind astfel dezorientaţi, în timpul unei călătorii pe o şosea din Argentina

  •  
  •  
  •  
  •  

Acum ceva timp scriam pe site un articol despre o „alunecare în timp şi spaţiu”, cazul unui brazilian care s-a trezit teleportat în timp şi spaţiu în timp ce mergea cu maşina pe şosea (https://www.lovendal.ro/wp52/furtunile-timpului-incredibilul-caz-de-calatorie-in-timp-si-spatiu-a-brazilianului-jorge/). La comentariile articolului mai sus menţionat au apărut câteva opiinii răutăcioase ale cititorilor mei, care nu credeau că aşa ceva ar fi posibil. „Şi-a făcut de cap cu amanta” sau „trebuia să se facă scriitor SF”…iată câteva din reacţiile cititorilor. Dar acest fenomen nu este singular. Există martori şi cazuri ale acestui fenomen. Ca cele două cazuri de mai jos, investigate de Oscar „Quique” Mario, fondatorul Centrului de Studii OVNI din Argentina, unul dintre cei mai respectaţi cercetători din această ţară.

El a reuşit anul acesta (2012) să strângă mărturiile pentru un caz de „alunecare în timp”. E vorba de doi tineri (deci doi, nu unul, care nu au dorit să-şi dezvăluie identitatea decât după prenume, pentru a nu fi expuşi ironiei publicului); de aceea, ne putem pune întrebarea: ce rost aveau cei doi să fabuleze, atât timp cât nu sunt avizi de publicitate? Aşadar, revenind…Cei doi trebuiau să călătorească pe Drumul Naţional nr.5, între Catrilo şi Santa Rosa (de 81 de kilometri); ei s-au simţit dezorientaţi în timpul călătoriei, în numai puţin de 3 ocazii separate. După aceea, ei au putut să-şi continue călătoria fără incidente, dar fără să-şi amintească nimic din distanţa pe care au parcurs-o.

Joel, unul din protagonişti, a povestit cercetătorului „Quique” că vorbea normal cu partenerul său de călătorie, când deodată amândoi au devenit dezorientaţi, neavând nicio idee ce s-a întâmplat cu ei, dar dându-şi seama că au parcurs câţiva kilometri fără să aibă nicio amintire a ceea ce se întâmplase. Iar lucrul acesta s-a mai repetat de 2 ori! Interesant că aceste evenimente a avut loc pe un segment de 35 de kilometri între oraşele Lonquimay şi Anguil.

Tot la fel de interesant e faptul că un incident asemănător s-a petrecut în urmă cu vreo 10 ani, în apropierea oraşului Lonquimay. Un şofer a oprit la un service pentru a întreba unde se află, pentru că nu avea absolut nicio idee cum ajunsese acolo. Şoferul şi-a continuat călătoria, simţindu-se din nou dezorientat. El a ajuns în localitatea Toay, fără să ştie cum s-a întâmplat acest lucru. Evenimentul a fost discutat mult timp de localnicii din Lonquimay, dar n-a fost preluat niciodată de mass-media.

Ce se întâmplă? Există zone pe glob în care se produc aceste alunecări în timp? Există unde electromagnetice de natură ascunsă care pot afecta creierele oamenilor, care pot să rămână fără memorie pentru scurt timp?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu