Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Erupţia vulcanului din Islanda şi cutremurele din America anunţă începutul Apocalipsei…conform profeţiilor lui Edgar Cayce

242

apocalipsa 2010Să începem mai întâi c-o ştire foarte recentă:

“Un vulcan sub un gheţar din Islanda a erupt miercuri, 14 aprilie 2010, pentru a doua oară în mai puţin de o lună, topind gheaţa şi eliberând mult fum şi cenuşă, forţând închiderea unui drum şi evacuarea a sute de oameni ameninţaţi de inundaţii, ca urmare a topirii gheţurilor”.

Sursa: Google News

Tot legat de erupţia vulcanului din Islanda, mai citim şi:

“Traficul aerian a fost întrerupt în toate ţările din nordul şi nord-vestul Europei (Marea Britanie, Franţa, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda) ca urmare a cenuşii provenite de la erupţia vulcanului din Islanda”.

Sursa: BBC

Acum să trecem puţin la cutremure. Precum se ştie, pe 28 februarie 2010 a avut loc un cutremur masiv în Chile (sudul Americii), având magnitudinea de 8,8 grade pe scara Richter, producând imense pagube materiale şi omorând 214 persoane.

Toate aceste fenomene par unele izolate, dar dacă ne uităm pe site-ul de profeţii Alanmongordo.com descoperim ceva şocant pentru anul 2010:

“Edgar Cayce a profeţit că 2010 va începe cu o erupţie vulcanică în Islanda şi cutremure masive în America de Sud. După erupţiile vulcanice din Islanda, vor exista din ce în ce mai multe cutremure şi erupţii vulcanice, iar următoarele locuri în care vor avea loc erupţii vulcanice vor fi Italia şi Grecia”.

Tot din profetul Edgar Cayce (care a trăit – atenţie! – între 1877 şi 1945) mai aflăm următoarele:

“Aşa-zisul sfârşit al lumii va începe cu un mare cutremur în America de Sud şi cu o erupţie vulcanică în Islanda. Dacă vor exista mari activităţi ale vulcanilor în Islanda, Italia sau Grecia, atunci în coasta de sud a Californiei, şi toate zonele cuprinse între Salt Lake şi sudul Nevadei vor fi cuprinse în următoarele luni de inundaţii şi cutremure”.

Aşadar, conform lui Edgar Cayce, numărătoarea pentru sfârşitul lumii a început deja…

Orgoni Crystal