Un american a observat un obiect zburător ciudat într-o seară de iarnă: avea formă de ou!


Un martor (un bărbat american) ne povesteşte întâlnirea sa cu un OZN de forma unui ou. Această întâlnire a avut loc pe 12 decembrie 2021, ora 17:00, în apropiere de localitatea Port Angeles (Washington / SUA). Iată ce ne spune bărbatul:

* Ușa hambarului era deschisă; culegeam fânul pentru vaci. Am auzit un mic zgomot, apoi o lumină strălucitoare mi-a prins partea de sus a ochilor. Pentru o secundă am crezut că este Luna. Dar mi-am dat seama că ceva se mișcă rapid chiar deasupra liniei copacilor. Era un obiect opac, cu margini distincte, din care ieşea o lumină puternică (fără aură). Ar fi putut avea o formă ovală sau de ou. Ochii mei l-au urmărit.

* Obiectul a trecut prin nori. Afară era aproape întuneric. L-am văzut făcând o arcadă ușoară și apoi a ajuns la orizont. Au trecut 3-5 minute și am auzit un alt zgomot. Apoi, l-am mai văzut timp de 3-5 secunde în total. Obiectul era cumva însoțit de un zgomot scăzut, ca un fel de tunet. Nu cred că era urmărit de avioane.

* În seara aceea, am observat ceva ciudat: computerul meu nu mai răspundea. A înghețat când am încercat să scriu ceva pe el.

Notă: Imaginea de mai sus este reală, dar obiectul în formă de ou a fost observat în Islanda.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO