Un maior din Armata Americană ne-a avertizat despre pericolul unui război interplanetar cu OZN-urile


Videoclipul din acest articol ne arată momentul în care maiorul din Armata Americană Donald Keyhoe ne expune adevărul asupra OZN-urilor, afirmând că OZN-urile sunt reale. El este un adevărat patriot și a fost unul dintre pionierii care a dezvăluit muşamalizarea fenomenului de către agențiile guvernamentale.

În 1956, maiorul Donald Keyhoea fost co-fondatorul NICAP (National Investigations Committee On Aerial Phenomena – Comitetul Investigaţiilor Naţionale privind Fenomenele Aeriene), al cărui scop a fost acela de a opri secretele din jurul fenomenului OZN.

NICAP a devenit cel mai mare și cel mai proeminent grup de cercetare al fenomenului OZN în SUA. Fostul director al CIA, Hillen Koetter, și alți ofițeri militari și oameni de știință precum James McDonald au fost în consiliul de administrație al NICAP. Maiorul Keyhoe a făcut presiuni pentru a începe audierile în Congresul SUA cu privire la misterul OZN-urilor. Toate încercările sale au fost blocate de oficiali de rang înalt din Forţele Aeriene Americane.

În 1958, Keyhoe a participat la o emisiune în direct pe CBS-TV. Oficialii din Forţele Aeriene Americane au încercat să folosească această emisiune pentru a manipula publicul american, afirmând că nu există niciun adevăr în fenomenul ozenistic. Dar, maiorul Keyhoe s-a folosit de această oportunitate pentru a vorbi public despre faptul că OZN-urile sunt reale.

Keyhoe a spus câteva detalii interesante cu privire la armata Statelor Unite și la modul în care aceasta se ocupă de fenomenul ozenistic. El a expus câteva teorii care explică OZN-urile şi modul în care guvernul acoperă anumite observaţii făcute, iar acest lucru ar putea duce la un război interplanetar. Maiorul Keyhoe a fost ulterior înlăturat din Armată şi din NICAP.

 


Lasă un comentariu