OZN-uri cu lumini curbate!? Cum de reuşesc vizitatorii spaţiali misterioşi să devieze fotonii razelor de lumină?


Reluând un articol publicat de ziarul chilian „La Estrella del Norte”, revista pariziană „Phénomènes Spatiaux” nr. 30 / decembrie 1971 a descris un caz interesant de OZN: evenimentul s-a petrecut în zorii zilei de 30 octombrie 1971, pe drumul dintre Tocopilla și Antofagasta (Chile). Iată ce declara martorul principal, care fusese însoțit în automobil de doi cunoscuți:

„Fuentes ne-a arătat o lumină în direcția oceanului. Acesta trebuie să fie un vapor, i-am răspuns eu. După câteva momente ne-am dat seama că nu poate fi un vas, întrucât obiectul stătea nemișcat. În plus, lumina ce o răspândea în jur era mult mai strălucitoare decât cea dată de un vapor. Și deodată, iată că acesta se deplasă spre noi într-o alură vertiginoasă, pentru a se imobiliza iarăși în aer la o distanță de circa 1 km. Era într-adevăr o farfurie zburătoare? Imediat însă, din obiect țâșni un fascicul de lumină care descria cercuri, ca și cum ar fi căutat ceva – marea și stâncile se vedeau clare, ca în plină zi. Dar cel mai extraordinar era faptul că acest fascicul de lumină era curb, ca un jet de apă ieșind dintr-un furtun de stropit.”

Această relatare ridică probleme deosebit de importante pentru nivelul cunoștințelor moderne. Ar putea exista într-adevăr instalații capabile să devieze în mod artificial fluxul fotonic al razelor de lumină, în deplasarea lor cu 300.000 km/secundă? Soarele, a cărui forță de atracție gravitațională este de 28 ori mai mare decât cea a Pământului, reușește să obțină astfel de deviații de abia 1,8 secunde de arc. Ar putea exista la bordul OZN dispozitive în stare să genereze acțiuni de atracție asupra fotonilor luminoși, de zeci și zeci de ori mai puternice decât forța gravitaţională a Soarelui? În acest caz, n-ar trebui oare să se producă adevărate cataclisme gravitaționale în spațiul afectat? S-ar putea exercita oare efecte de atracție a fotonilor printr-o altă formă de energie necunoscută încă?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO