Rămăşiţele unui „oraş incaş” de pe Marte demonstrează existenţa unei rase necunoscute de „constructori spaţiali”


Nu există niciun secret până acum că nenumărate formațiuni care prezintă asemănări izbitoare cu nişte structuri artificiale le putem găsi împrăștiate în tot sistemul nostru solar, nu doar pe Pământ.

Numai pe Marte există o mulţime de astfel de „anomalii”, toate extrem de similare cu arhitectura pe care o întâlnim pe Pământ. Și, în timp ce marea majoritate probabil că sunteți familiarizați cu „valea piramidelor” de pe Marte, în regiunea Cydonia, există alte formațiuni mai puțin cunoscute care confirmă această posibilitate – existenţa unei foste civilizații de constructori avansați.

Primele imagini ale suprafeței marțiene, transmise de sonda spaţială Viking 1 în 1976, au provocat o agitație masivă în comunitatea științifică, iar opiniile au fost divizate dacă aceste structuri sunt sau nu rămășițele lăsate de către foști locuitori ai planetei Marte. E vorba de celebrul monument sculptat ce pare să înfăţişeze un chip uman. Monumentul, care a fost localizat în regiunea de pe Marte cunoscută sub numele de Cydonia, măsoară 3 km lungime de la un capăt la altul. În apropierea acestui monument uimitor, de asemenea, a fost detectată o structură piramidală.

Acum că NASA a văzut cât de mulți oameni doresc să cunoască adevărul, ea a modificat majoritatea imaginilor pentru a arăta mai degrabă că seamănă mai mult cu formațiuni naturale decât cu unele artificiale. Cu toate acestea, există prea multe anomalii pentru a ține publicul departe de această „cunoaștere interzisă” iar puzzle-ul începe uşor să se formeze.

Una din zonele mai puțin cunoscute de pe Marte, cu structuri presupuse a fi artificiale, se găseşte în aşa-zisul „oraș incaş” de pe Marte, după cum a fost el numit de către descoperitorii săi.

Aşadar, nu trebuie să mai negăm faptul că pe Marte a existat odată o civilizație înfloritoare asemănătoare cu cea a noastră.


Lasă un comentariu