Dovezi materiale care arată că în vechime oamenii zburau cu maşinării sofisticate! În America, anticii se deplasau în aer pe tăvi de aur care vibrau!


Credeţi că zborul cu elicopterul, avionul ori alte obiecte zburătoare s-a făcut doar în timpurile noastre moderne? Vă înşelaţi amarnic… Există dovezi materiale care arată că oamenii din vechime se foloseau şi ei de aparate de zbor uluitoare! Cine le-a fabricat şi utilizat? Civilizaţii umane avansate necunoscute? Civilizaţii extraterestre? Şi am să vă dau doar câteva exemple…

* În San Salvador a fost descoperită o tavă din argilă, pe suprafaţa căreia sunt reprezentaţi oameni zburând deasupra palmierilor, în stranii vehicole din care ţâşnesc fum şi flăcări.

* La Muzeul din Montreal există copia unui foarte controversat obiect, găsit într-un mormânt precolumbian, ce are o vechime de circa 1.800 de ani. Unii specialişti îl consideră a fi modelul redus al unui avion preistoric supersonic: aripă delta, cabină de pilotaj, parbriz, direcţie, profundor etc.

* În Zimbabwe, pot fi văzute ruinele unei cetăţi despre care nu se ştie când şi de ce popor a fost construită. Ceea ce intrigă însă în mod deosebit sunt turnurile, în interiorul cărora nu se poate pătrunde decât prin acoperiş. Legendele afirmă că aceste construcţii erau locuinţele oamenilor zburători. Toate au fost considerate poveşti până când, într-o zi, în vecinătatea enigmaticelor ruine au fost descoperite mai multe statui ce întruchipau oameni cu aripi de cărăbuşi, fixate pe omoplaţi, a căror fizionomie era net diferită de cea a populaţiilor negroide.

* Legendele amerindiene spun că, în vremuri demult apuse, oamenii se deplasau prin aer aşezaţi pe uriaşe tăvi de aur. Originalele mijloace de transport, care amintesc de covoarele fermecate orientale, erau dimensionate în funcţie de numărul şi greutatea pasagerilor. Discurile erau turnate dintr-un aur deosebit, cu o densitate mai mică decât cea cunoscută în prezent. Lovite cu un baston special, ce le făcea să vibreze cu o anumită frecvenţă, se ridicau în văzduh şi rămâneau suspendate atâta timp cât dura vibraţia metalului. Viteza, continuitatea şi direcţia de zbor depindeau de ritmul bătăilor administrate discului volant.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock