Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

10 dovezi care arată că Pământul interior ar putea fi gol şi locuibil! Ce împărăţii secrete şi fiinţe s-ar afla acolo?


În acest articol, nu încerc să vă conving de nimic. Doar prezint nişte fapte (coincidenţe), care ar trebui să ne pună pe toţi pe gânduri. Ca întotdeauna, concluziile le trageţi singuri!

Mulți oameni cred că teoria Pământului gol şi locuibil înăuntru („Hollow Earth” în limba engleză) este mai mult decât un mit, unii încercând chiar să o dovedească acest lucru științific. Chiar și astăzi, în secolul XXI, nu este uşor de spus că această teorie este un mit fals.

Haideţi să vedem împreună câteva „dovezi” (fapte) pe care adepţii teoriei Pământului gol şi locuibil le folosesc în a-şi demonstra teoria:

1. Există o gaură în Polul Nord?

La începutul anilor 1970, ESSA, un proiect aparținând Departamentului de Comerț al Statelor Unite, a oferit publicului mai multe imagini ale Polului Nord, luate de satelitul ESSA-7 pe 23 noiembrie 1968. Una dintre fotografii arată Polul Nord acoperit de nori; în altă fotografie, putem observa aceeași zonă fără nori, dezvăluind o groapă uriașă acolo unde ar fi trebuit să fie polul. Gaura este atât de mare încât nimeni nu ar trebui s-o nege. Deci, ce se află acolo?

2. Posibila călătorie a amiralului Byrd în interiorul Pământului. Viceamiralul Richard E. Byrd, din partea Marinei SUA, a fost un aviator celebru și explorator polar; el a fost cel care a zburat peste Polul Nord pe 9 mai 1926 și a condus numeroase expediții în Antarctica, inclusiv un zbor peste Polul Sud pe 29 noiembrie 1929. Între anii 1946 și 1947, el și echipa sa au realizat o operațiune la scară largă numită „High Jump”, în timpul căreia s-a descoperit și cartografiat 1.390.000 km² de pe teritoriul Antarcticii.

Celebrele expediții ale lui Byrd au intrat ca şi argument în favoarea teoriei Pământului gol, când mai multe articole și cărți, ca de exemplu „Lumile dincolo de Pol” de Amadeo Giannini, au susținut că Byrd nu a zburat peste pol, ci în interior, prin găurile mari de la pol. Citiţi mai multe în acest articol: Întâlnirea fantastică a amiralului Byrd cu lumea ascunsă de la Polul Nord: păduri, munţi, mamuţi, OZN-uri cu zvastică şi oraşe de cristal…

3. Multe mituri ale lumii vorbesc ca Pământul să fie gol şi locuibil. De exemplu, eroul babilonian Gilgamesh şi-a vizitat strămoșul său, Utnapishtim, în „inima” pământului. În mitologia greacă, Orpheus încearcă să-l salveze pe Eurydice din iadul subteran. Se crede că faraonii din Egipt comunicau cu lumea subterană, care putea fi accesată prin tuneluri ascunse sub piramide. Budiștii au crezut (și încă cred) că milioane de oameni trăiesc în Agharta, un paradis subteran condus de „regele lumii”.

4. Matematicianul Euler credea în Pământul gol şi locuibil. Leonard Euler, un geniu al matematicii secolului al XVIII-lea, a concluzionat că Pământul era gol, conține un soare central și era locuit.

5. Şi astronomul Halley credea în Pământul gol. Dr. Edmund Halley, astronomul englez descoperitor al cometei Halley, credea, de asemenea, că Pământul era gol în interior, având trei niveluri.

6. Hărţi secrete naziste pentru pătrunderea în regate subterane. O hartă secretă a celui de-al treilea Reich prezintă mai multe pasaje secrete care au fost folosite de către submarinele naziste pentru a accesa regiuni subterane misterioase, precum și o hartă completă a ambelor emisfere și a împărăției misterioase Agartha. Citiţi mai multe în acest articol: Agartha, o lume subterană din interiorul planetei noastre, confirmată de hărţi şi documente secrete naziste.

7. Scrisorile unui ofiţer nazist despre prezenţa unei împărăţii subterane. Karl Unger, membru al unui echipaj submarin comandat de Heinrich Brodda, a compus mai multe scrisori, afirmând că echipajul a ajuns în interiorul Pământului şi ei se gândesc să nu se mai întoarcă.

8. Indienii Macuxi știu de existența Pământului gol. Indienii Macuxi sunt indigeni care trăiesc în Amazon, în țări precum Brazilia, Guyana și Venezuela. Conform legendelor lor, ei sunt descendenții copiilor Soarelui și protectorii „Pământului interior”. Indienii Macuxii ştiau de prezenţa unei caverne și, după o călătorie de 13-15 zile, ei ajungeau în interiorul Pământului, unde trăiesc giganţi, creaturi de 3-4 metri înălțime.

9. Există un ocean imens sub suprafața planetei noastre. Oamenii de știință au descoperit un ocean mare de apă în interiorul mantalei Pământului și arată că acesta este un „rezervor” mare de apă care ar putea umple oceanele de pe Pământ de trei ori. Această descoperire incredibilă sugerează că apele de suprafață ale planetei provin din interiorul Pământului, ca parte a unui „ciclu complet al apei pe planetă”, în loc de teoria dominantă, care sugera că apa a ajuns pe Pământ prin intermediul cometelor înghețate care au trecut pe lângă planeta noastră cu sute milioane de ani în urmă. Citiţi mai multe AICI: Un ocean ascuns se află adânc în mantaua interioară a Pământului! L-au descoperit oamenii de ştiinţă! Când o să se recunoască faptul că interiorul Pământului este plin de viaţă şi locuibil?

10. Există un soare interior ce încălzeşte Pământul – afirmă cercetătorii. Oamenii de ştiinţă italieni afirmă că peste 70% din căldura Pământului provine din centrul său. Studii științifice italiene susțin posibilitatea existenţei unor procese de descompunere radioactivă adânc sub suprafața planetei noastre. Descoperirile științifice au fost făcute posibile datorită datelor obținute de la detectorul de neutrini Borexino, conceput pentru a studia fluxul de neutrini solari produs de dezintegrarea radioactivă din Soare. Oamenii de ştiinţă au demonstrat astfel ca Pământul produce un flux de căldură, dar originea sa este necunoscută. Citiţi mai multe în acest articol: Incredibil! Oamenii de ştiinţă italieni au găsit dovada unui “Soare interior” care încălzeşte Pământul! Nu cumva trăiesc şi fiinţe inteligente în interiorul Pământului!?

Aşadar, trecând de punctele 1-8 (pe care scepticii nu le cred), rămân cu siguranţă punctele 9-10, dovedite ştiinţific. Dacă în interiorul Pământului se află apă, dar şi căldură, de ce nu am putea considera că acolo ar putea trăi şi fiinţe inteligente, aşa cum ne spun multe din legendele lumii?