Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Ne-am pierdut libertăţile într-o nouă ordine globală, grăbită de această pandemie” – susţine preşedintele unei cunoscute organizaţii americane „Institutul Rutheford”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankJohn Whitehead este avocat şi preşedintele Institutului Rutheford, o organizaţie ce luptă pentru respectarea Constituţiei SUA în această ţară. Conform crezului acestui ONG, „continuăm să tragem un semnal de alarmă în legătură cu amenințările la adresa libertăților noastre și îi ajutăm pe americani să lupte împotriva tiraniei guvernului pe aproape fiecare front”.

Într-un articol scris pe 27 aprilie 2021 de avocatul John Whitehead şi intitulat The Global Deep State: A New World Order Brought to You by Covid-19, adică „Statul paralel global: o nouă ordine mondială adusă de Covid-19”, acesta atrage atenţie asupra noii ordini mondiale care e în pericol să fie introdusă în lume odată cu pandemia de Covid-19. Iată câteva idei din acest articol:

* Covid-19 a schimbat modul în care este condusă lumea; au fost retrasate și granițele lumii, inclusiv limitele libertăților noastre.

* Datorită alianțelor profunde și, în multe cazuri, secrete dintre guvernul SUA și alte state și corporații globale, a devenit evident că am intrat într-o nouă ordine mondială, una formată din agenții guvernamentale internaționale și corporații. Aceasta reprezintă o mare amenințare pentru drepturile cetățenilor garantate prin Constituție.

* Pe parcursul ultimelor decenii ne-am apropiat treptat de această ordine globală, însă Covid-19 a grăbit această transformare pentru că a unit interesele guvernului cu interesele corporatiste.

* Guvernul nu acționează de unul singur. Are nevoie de complici. Nevoile guvernului, în special în domeniul apărării, supravegherii și managementului informațiilor, au fost satisfăcute de sectorul corporatist, care s-a dovedit a fi un aliat puternic și care depinde la rândul lui de expansiunea birocrației guvernamentale.

* Ne-am pierdut libertățile, sub pretextul securității naționale și al păcii globale care nu pot fi menținute decât printr-o lege marțială mascată în lege și ordine, ce nu pot fi menținute decât prin armată sau poliție militarizată și printr-o elită politică hotărâtă să-și mențină puterea cu orice preț.

* Guvernarea poporului, prin popor, pentru popor a dispărut. În locul ei avem un guvern din umbră – corporativ, militarizat, înrădăcinat în birocrația globală – care este total operațional și care conduce țara.

* Vor apărea cei care vor spune că orice referire la un guvern al noii ordini mondiale – o elită care conspiră pentru a conduce lumea – este o teorie a conspirației. Nu sunt unul dintre aceștia. Cred că trebuie să-i privim cu suspiciune pe guvernanți, să tragem semnale de alarmă cu privire la reducerea libertăților și să instituim limite pentru abuzurile comise de guvern.

blankSursa: rutherford.org


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu