„Ne-am pierdut libertăţile într-o nouă ordine globală, grăbită de această pandemie” – susţine preşedintele unei cunoscute organizaţii americane „Institutul Rutheford”


John Whitehead este avocat şi preşedintele Institutului Rutheford, o organizaţie ce luptă pentru respectarea Constituţiei SUA în această ţară. Conform crezului acestui ONG, „continuăm să tragem un semnal de alarmă în legătură cu amenințările la adresa libertăților noastre și îi ajutăm pe americani să lupte împotriva tiraniei guvernului pe aproape fiecare front”.

Într-un articol scris pe 27 aprilie 2021 de avocatul John Whitehead şi intitulat The Global Deep State: A New World Order Brought to You by Covid-19, adică „Statul paralel global: o nouă ordine mondială adusă de Covid-19”, acesta atrage atenţie asupra noii ordini mondiale care e în pericol să fie introdusă în lume odată cu pandemia de Covid-19. Iată câteva idei din acest articol:

* Covid-19 a schimbat modul în care este condusă lumea; au fost retrasate și granițele lumii, inclusiv limitele libertăților noastre.

* Datorită alianțelor profunde și, în multe cazuri, secrete dintre guvernul SUA și alte state și corporații globale, a devenit evident că am intrat într-o nouă ordine mondială, una formată din agenții guvernamentale internaționale și corporații. Aceasta reprezintă o mare amenințare pentru drepturile cetățenilor garantate prin Constituție.

* Pe parcursul ultimelor decenii ne-am apropiat treptat de această ordine globală, însă Covid-19 a grăbit această transformare pentru că a unit interesele guvernului cu interesele corporatiste.

* Guvernul nu acționează de unul singur. Are nevoie de complici. Nevoile guvernului, în special în domeniul apărării, supravegherii și managementului informațiilor, au fost satisfăcute de sectorul corporatist, care s-a dovedit a fi un aliat puternic și care depinde la rândul lui de expansiunea birocrației guvernamentale.

* Ne-am pierdut libertățile, sub pretextul securității naționale și al păcii globale care nu pot fi menținute decât printr-o lege marțială mascată în lege și ordine, ce nu pot fi menținute decât prin armată sau poliție militarizată și printr-o elită politică hotărâtă să-și mențină puterea cu orice preț.

* Guvernarea poporului, prin popor, pentru popor a dispărut. În locul ei avem un guvern din umbră – corporativ, militarizat, înrădăcinat în birocrația globală – care este total operațional și care conduce țara.

* Vor apărea cei care vor spune că orice referire la un guvern al noii ordini mondiale – o elită care conspiră pentru a conduce lumea – este o teorie a conspirației. Nu sunt unul dintre aceștia. Cred că trebuie să-i privim cu suspiciune pe guvernanți, să tragem semnale de alarmă cu privire la reducerea libertăților și să instituim limite pentru abuzurile comise de guvern.

Sursa: rutherford.org

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock