Un cutremur puternic din Pakistan a ridicat din mări o insulă… Edgar Cayce a profeţit apariţia de noi insule, atunci când sfârşitul lumii se va apropia!


Pakistan 39De pe site-ul hotnews.ro aflăm că în Pakistan a avut loc pe 24 septembrie 2013 un puternic cutremur de pământ, soldat cu mai multe victime. Citesc de pe site:

„Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 a zguduit marţi după-amiază sud-vestul Pakistanului, a anunţat institutul american de geofizica USGS, citat de AFP. Cel puţin cinci persoane au murit. Cutremurul a fost înregistrat la 16,29 (11,29 GMT) la o sută de kilometri de oraşul Khuzdar, în provincia puţin populată Balucistan, potrivit meteorologilor americani şi pakistanezi. Potrivit Reuters, cutremurul a fost resimţit şi la New Delhi (India).”

Un update ulterior de pe România libera.com ne spune că au fost 328 de morţi. Dincolo de tragedia umană, un lucru însă a fost mai puţin observat: ce s-a întâmplat după cutremur. Citez, la fel, de pe hotnews.ro:

„După cutremur, posturile locale de televiziune au arătat imagini cu un enorm morman de pietre ce a apărut la suprafaţa apei, asemenea unei insule, în largul portului pakistanez Gwadar, situat la Marea Arabiei. Autorităţile au confirmat autenticitatea acestor imagini.”

Aşadar, în urma cutremurului, o nouă insulă a apărut din mare! Asta mi-aduce aminte de profeţiile lui Edgar Cayce care spunea că vor veni vremuri grele, atunci când „pământurile se vor prăbuşi în mare, iar altele vor răsări din mare”. Iar când se va întâmpla acest lucru, sfârşitul lumii va fi foarte aproape. Desigur, această „insulă” din Pakistan poate fi doar o coincidenţă şi să nu aibă nimic de-a face cu profeţiile lui Cayce, dar trebui să fim atenţi şi să vedem dacă acest lucru nu se va mai repeta în viitorul apropiat…


Lasă un comentariu