Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Motorul cu energii cosmice a lui Tesla… o altă invenţie oprită de Oculta Mondială! Câte invenţii au mai fost băgate „la sertar”?

  •  
  •  
  •  
  •  

motorul cosmic al lui TeslaLa un moment dat, Tesla declara următoarele despre razele cosmice următoarele:„Investigaţia razelor cosmice este un subiect foarte apropiat mie. Am fost primul care a descoperit aceste raze şi mă simt familiar faţă de ele, aşa cum mă simt familiar faţă de trupul şi sângele meu.” Într-un interviu acordat în revista „Philadelphia Public Ledger” din 2 noiembrie 1933, Tesla vorbeşte despre construcţia unui generator care funcţiona fără combustibil, pe bază de raze cosmice. Articolul cu Tesla purta numele de „Tesla ,înhamă’ energia cosmică”.

Marele om de ştiinţă eta întrebat dacă introducerea acelui principiu nu avea să afecteze sistemul economic de atunci. La care Dr. Tesla a răspuns:„Este deja afectat”. Şi a mai adăugat: „Acum, ca niciodată, vremurile sunt proprice pentru dezvoltarea de noi resurse”. O afirmaţie care cu siguranţă că a atras atenţia Ocultei Mondiale, care trebuia să aibă grijă ca Tesla să nu inventenze nimic care să ameninţe supremaţia tehnologiilor convenţionale.

În cadrul unei conferinţe de presă, cu ocazia sărbătoririi celei de-a 76-a aniversare, Tesla a anunţat că a inventat un motor, care funcţiona pe bază de raze cosmice. Întrebat dacă acesta era mai puternic decât radiometrul lui Crooke, el a răspuns: „De mii de ori mai puternic.” Tesla susţinea că din cantitatea electrică care exista între polul pozitiv şi cel negativ, energia construieşte un condensator şi după un anumit interval de timp, energia acumulată se va manifesta într-o descărcare electrică, puternică.

Din păcate, această invenţie, ca multe altele pe care Tesla le-a revendicat spre sfârşitul vieţii, se pretinde că nu ar fi fost niciodată realizată. Cel puţin nu a fost expusă public. Atunci când Tesla a murit au rămas materiale în cantitate echivalentă cu încărcătura unui vagon de marfă, şi toate confiscate de guvern din patru locaţii de depozitare diferite. Dintre acestea, doar un număr de 150,000 de documente au revenit rudelor Iugoslave ale lui Tesla, păstrate acum la Institutul Tesla din Belgrad.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu