Un nou interviu şocant cu Robert F. Kennedy Jr. – dezvăluiri incendiare despre implicarea CIA-ului în asasinarea unchiului său, preşedintele J.F. Kennedy


Foarte interesant este interviul pe care avocatul Robert F. Kennedy Jr. îl acordă fostului senator, dr. Ron Paul. Interviul îl puteţi urmări pe YouTube AICI. Cum e de aşteptat, acest interviu nu este băgat în seamă de mainstream media (mass-media oficială) atât din străinătate, cât şi din România. Pentru EI, nu e nimic interesant ce părere are un bărbat din familia Kennedy, al cărui tată – Robert F. Kennedy (fost procuror general al SUA) şi unchi – John F. Kennedy (fost preşedinte al SUA) au fost asasinaţi mişeleşte de forţele obscure care conduc această lume.

În interviu, domnul Kennedy începe prin a menționa o carte pe care a scris-o, „American Values”, despre care spune că detaliază bătălia de aproape 75 de ani a familiei sale cu CIA (serviciul de informaţii externe al Statelor Unite). El spune că lupta familiei Kennedy cu CIA a început la mijlocul anilor ’50, când președintele Truman i-a cerut bunicului său, Joseph Kennedy, să facă parte dintr-o comisie numită „Comisia Hoover”. Sarcina comisiei a fost aceea de a supraveghea CIA, deoarece CIA nu a fost înființată inițial pentru a se implica în activități paramilitare și în interferarea cu democrațiile din alte țări.

Domnul Kennedy menționează că CIA a fost creată cu mare reticență atât de democrați, cât și de republicani, pentru că precursorul CIA, „Oficiul Serviciilor Strategice”, o agenție de informații secrete militare, a fost lichidată după cel de-al doilea război mondial, deoarece credința la acea vreme era că organizațiile secrete de spionaj erau în contradicție cu o democrație guvernată de o Constituție. Atunci exista frica de KGB (poliția secretă rusă) sau de Gestapo (poliţia secretă nazistă).

La crearea CIA, acesta trebuia să aibă exclusiv un program de „spionaj”, pentru colectarea informațiilor. Nu era menit să se amestece în treburile altor state. Dar Allen Dulles, primul director al CIA, aparent avea alte planuri și în curând s-a ocupat de răsturnarea guvernelor din Guatemala, Iran și din alte ţări din lume. Așadar, când Joseph Kennedy a fost în cadrul Comisiei Hoover, el a recomandat restructurarea CIA-ului, mai ales desfiinţarea „Diviziei Planuri”, cea care se ocupa cu activităţi paramilitare.

Iată ce spune în interviu Robert Kennedy:

– Allen Dulles a manipulat legea și a făcut o mulțime de înţelegeri pe la spate pentru a obține aceste imense bugete secrete și a început să se angajeze cu adevărat în toate mizeriile. Și bunicul meu era într-o comisie care a văzut ceea ce făcuseră. Și când a observat că CIA-ul participa la dărâmarea guvernelor din Guatemala și Iran, el a spus „Ar trebui să eliminăm Divizia Planuri”, cea care se ocupa de „lucrurile murdare”.

– Allen Dulles nu l-a iertat niciodată, nici pe familia mea pentru asta. Și când unchiul meu a devenit preşedinte şi a aflat de afacerea „Golful Porcilor”, el l-a demis pe Dulles.

Atunci când preşedintele John F. Kennedy, unchiul actualului domn Robert Kennedy, a fost ucis de către Lee Harvey Oswald în Dallas, pe 22 noiembrie 1963, două zile mai târziu acesta din urmă a fost asasinat de către Jack Ruby. Convenabil, nu? Un asasin ucis de un alt asasin, pentru a nu se afla adevărul, ceea ce arată încă o dată că în spatele uciderii lui J.F. Kennedy se afla o adevărată teorie a conspiraţiei.

Fratele preşedintelui Kennedy, procurorul general Robert F. Kennedy, a descoperit ulterior că acest Jack Ruby era conectat atât la Mafie cât și la CIA. De aceea, el credea că CIA i-a ucis fratele, pe președintele John F. Kennedy.

Deși avocatul avocatul Robert F. Kennedy Jr. afirmă în interviu că „ai fi idiot să nu crezi că președintele Kennedy a fost ucis de o conspirație”, inițial el nu credea asta despre uciderea propriului său tată, Robert F. Kennedy. Acesta urma să candideze la preşedinţia SUA şi avea şanse mari să câştige, când a fost asasinat pe 5 iunie 1968 în Hotelul Ambassador din Los Angeles de către un palestinian de 24 de ani, pe nume Sirhan Sirhan. El a crezut că dovezile împotriva lui Sirhan au fost copleșitoare, până când într-o zi Paul Schrade, unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui său și care stătea lângă tatăl său când a fost împușcat, i-a spus că tatăl său nu a fost ucis de Sirhan și că trebuia să se uite la raportul de autopsie.

Domnul Robert Kennedy a spus că a fost reticent, pentru că nu a vrut să intre în toate „teoriile conspirației” existente cu privire la moartea tatălui său. Dar a făcut-o şi a ajuns la concluzia că Sirhan nu ar fi putut să-l ucidă pe tatăl său.

Cel care a luat interviul, Dr. Ron Paul, a fost cunoscut sub numele de „Dr.Nu” în Congresul SUA, deoarece practic nu putea fi cumpărat de către lobbyiști. Deşi are 85 de ani, el este încă mult mai inteligent decât politicienii de carieră de astăzi, şi asta pentru că aceştia din urmă urmează mulțimea, neştiind să gândească singuri.

Tot interviul YouTube îl puteţi urmări AICI.


Lasă un comentariu