Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Reptilienii chiar conduc lumea? David Icke şi controversata sa teorie


David Icke este un om foarte interesant; în prezent în vârstă de 70 de ani, a fost odată fotbalist profesionist, dar din cauza mai multor afecţiuni și-a terminat cariera sportivă. David a fost și reporter și prezentator de televiziune. El a scris deja aproximativ 20 de cărți, fiind creatorul a numeroase teorii conspirative foarte controversate, cea mai cunoscută fiind teoria reptiliană, conform căreia extratereştrii reptilieni ar conduce lumea din vechime.

Conform lui David Icke, reptilienii, cunoscuți și sub numele de saurieni, sunt cea mai inteligentă rasă umanoidă, ei putând lua înfăţişarea oamenilor. Unii cred că aceste ființe se pot teleporta și chiar clona. David spune că ei vin din spațiul cosmic, există printre oameni și au pus stăpânire pe rasa umană.

Reptilienii – spune David Icke – ar fi oameni ca regina Elizabeth a Marii Britanii sau fostul președinte american George W. Bush. Ei ar forma un grup cunoscut sub numele de Illuminati, ar controla întreaga lume și ar încerca să creeze un guvern unic mondial. Aceste planuri ar fi incluse în Protocoalele Înţelepţilor din Sion.

Potrivit lui David, reptilienii au venit de pe steaua Alpha Draconis şi trăiesc pe planeta noastră de mai multe mii de ani. Unele dovezi pentru aceste afirmații pot fi găsite în mitologia sumeriană, în mitologia hindusă, în legendele mayaşe sau în mitologia chineză (dragonii) şi chiar și în Biblie (şarpele vorbitor).

Reptilienii ar dori să aibă nu numai controlul complet asupra planetei, ci și lucruri malefice pentru lume, fiind responsabili pentru numeroase catastrofe, precum cele două războaie mondiale, Holocaustul, evenimentele teroriste de la New York din 11 septembrie 2001. Creaturile extraterestre pot accelera sau întârzia dezvoltarea tehnologică a oamenilor, în funcție de ceea ce au nevoie. Aceștia fac manipulări genetice și cooperează cu președinții de stat, înlocuind liderii cu reptile cu aspect identic. De cele mai multe ori, reptilienii răpesc oameni pentru a face cercetări asupra corpului nostru.

David Icke susține că reptilienii beau sânge, câștigând astfel forța vitală, de care au nevoie pentru a trăi în dimensiunea noastră. În plus, reptilienii consumă carne umană, aşadar sunt canibali. Când beau sânge și mănâncă carne umană, aceste creaturi iau un aspect înspăimântător. De regulă, ei fac acest lucru noaptea, în punctele vortex ale Pământului, creând în acest fel emoții negative cum ar fi teama sau teroarea și afectând câmpul magnetic al Pământului.


Lasă un comentariu