Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Legătura misterioasă dintre cartea “Lovitura meteoritului” din jocul de cărţi Illuminati (1995) şi prăbuşirea meteoritului din Rusia din februarie 2013

  •  
  •  
  •  
  •  

Illuminati card game (sau jocul de cărţi Illuminati) este un joc ciudat, ce a fost scos pe piaţă în anul 1995. De ce spun că e un joc ciudat? Întrucât, printre cărţile sale, se găsesc reprezentări ale unor evenimente care se vor întâmpla în viitor. De exemplu, într-o carte intitulată „Terrorist nuke”, adică „atac nuclear terorist”, se observă o explozie care distrug două blocuri-turn gemene. Seamănă foarte mult cu atacul terorist de la 11 septembrie 2001, deci cu 6 ani în viitor! De unde ştia un „simplu joc de cărţi” ce se va întâmpla în viitor? O întrebare care ar trebui să ne pună pe mulţi pe gânduri, dar despre care vom mai vorbi poate în viitor, într-un articol separat.

Acum ne vom referi tot la acel joc misterios Illuminati, dar de data aceasta vom vorbi despre o altă carte misterioasă, intitulată „Meteor strike”, adică „lovitura meteoritului”. Această carte o puteţi observa mai jos. Să vedem ce scrie pe această carte: „Dezastru! Acesta este un atac instant pentru a distruge orice loc. Nu necesită vreo acţiune. Puterea sa este 16. Dacă atacul reuşeşte, ţinta este distrusă. Dacă zarul arată mai mult de 4, ţinta este complet distrusă!”

Acum…un utilizator de pe Internet a făcut o comparaţie interesantă între această carte de joc „Lovitura meteoritului” cu meteoritul de la Chelyabinsk, căzut în Rusia pe 15 februarie 2013. Eu nu am făcut decât să preiau această imagine, să o prelucrez şi să o traduc în limba română.

În esenţă, e vorba de zona de impact a meteoritului de pe cartea de joc Illuminati…ea aduce destul de mult cu harta unei părţi din teritoriul Rusiei…Şi mai ciudat e faptul că pe cartea de joc Illuminati este marcată zona de impact a meteoritului, potrivindu-se destul de mult cu zona de impact de la Chelyabinsk. Şi, aduceţi-vă aminte că acest joc a apărut în 1995, deci cu 18 ani înainte!! Coincidenţă? Viziune extraordinară a viitorului? Sau Illuminati, precum şi alte organizaţii oculte ştiu mai mult şi ni se ascunde acest lucru?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu