Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Gelatina stelară sau „caca de Luna”… o substanţă gelatinoasă bizară, ce nu e nici animal, nici plantă, nu are ADN şi totuşi e vie!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankSite-ul Societăţii Regale pentru Protecţia Păsărilor (rspb.org.uk) ne dezvăluie într-un articol interesant apariţia unei substanţe ciudate gelatinoase, în rezervaţia naturală Ham Wall. Iată ce declară Steve Hughes, managerul site-ului RSPB: “Săptămâna trecută am găsit mai multe substanţe gelatinoase în jurul rezervaţiei. Întotdeauna se află pe iarbă, departe de sursele de apă. Au de obicei 10 centimetri în diametru. Am întrebat experţii ce ar putea fi, dar nimeni nu este sigur de nimic. Orice ar fi, e foarte ciudat.”

Şi nu-i prima oară când s-a găsit aşa ceva. În aprilie 2012, în altă rezervaţie a Societăţii Regale pentru Protecţia Păsărilor s-a descoperit ceva asemănător. Există câteva explicaţii ştiinţifice pentru această substanţă, dar reţineţi că totul nu sunt decât nişte speculaţii. Astfel, se crede că ar fi vorba de o formă de cianobacterie, denumită Nostoc. Alţii sugerează faptul că ar putea fi vorba de nişte resturi regurgitate (adică mâncare dată în afară) ale unor amfibiene, ca broaştele râioase.

Şi totuşi, ciudăţenia rămâne, din moment ce substanţa gelatinoasă, denumită şi „gelatina stelară” nu e nici plantă şi nici animal, nu conţine ADN şi pare a fi vie! Unii cred că e vorba de o substanţă provenită din ploile de meteoriţi. Localnicii din Mexic o denumesc „caca de luna” (destul de amuzant în limba română) şi semnifică, precum bine aţi intuit, „excrementele Lunii”. Adică, o materie extraterestră…

Ciudată mai e şi lumea asta…

P.S. Într-un articol asemănător din ianuarie 2013 (https://www.lovendal.ro/wp52/in-desertul-din-arizona-au-fost-gasite-niste-sfere-bizare-mici-si-purpurii-fungi-gelatinoase-sau-oua-de-extraterestri/) vorbeam de nişte sfere bizare mici şi purpurii, găsite în deşertul Arizona.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu