Există oameni care par că întineresc, odată cu trecerea timpului! Ce secrete au?


Există oameni, care, dacă te uiţi la ei, ţi se par că ei întineresc odată cu trecerea timpului, şi nu îmbătrânesc. Primul exemplu este cel al lui Chuando Tan. În vârstă de 57 de ani, acesta arată ca şi cum ar avea 20 sau 30 de ani. Al doilea exemplu este al milionarului Bryan Johnson, care crede că întinereşte, după ce a investit milioane de dolari în tratamentul său de „întinerire”.

Să vorbim despre Chuando Tan. Acesta este un fotograf din Singapore care a atras atenția lumii întregi, făcând fotografii nu doar altor oameni, ci și propriului trup. Chuando s-a născut în 1967, ceea ce înseamnă că acum are 57 de ani, dar arată ca și cum ar avea 20 (hai, maxim 30 de ani). Deci, care este secretul său?

Se știe că acest bărbat din Singapore a lucrat ca model în anii 1980; a reușit chiar să devină cântăreț pop în anii ’90. Dar cariera sa în muzică nu a durat mult, și de aceea Tan a ales o altă activitate: fotografia. Când a postat pe social media, oamenii au observat instantaneu că Tan nu se schimbă deloc și nu arată ca și cum ar avea peste 50 de ani. Unii oameni cred că totul ține de genetică, alții cred că secretul este în locul în care locuiește, deoarece Singapore are un aer curat, medicamente bune și produse de înaltă calitate.

Tan spune însă că starea de sănătate a unei persoane, precum și aspectul său, depind 70% de alimentele pe care le consumă și 30% de exerciții fizice. De aceea, el mănâncă la micul dejun 6 ouă fierte cu doar 2 gălbenuşuri (din cauza colesterolului). În plus, bea un pahar de lapte și uneori adaugă avocado cu fructe de pădure la micul dejun. Aceasta este o cantitate bună de proteine ​​și energie pentru începutul zilei.

În afară de ouă, el mănâncă în timpul zilei pui cu orez, legume la grătar și supă de pește. Fotograful recunoaște că înghețata este slăbiciunea lui și de aceea o mănâncă uneori, dar doar în prima jumătate a zilei . De asemenea, evită cafeaua și ceaiul, dar bea multă apă. Nu fumează, nu bea alcool și mănâncă la cină o salată din verdeţuri proaspete.

Tan face antrenament de forţă de 4 ori pe săptămână; nu petrece mai mult de 30 de minute pentru această activitate. Antrenamentul de forță este întotdeauna urmat de antrenament cardio; cu toate acestea, din cauza unei accidentări la genunchi, nu face jogging, ci merge în ritm rapid pe o bandă de alergare. În plus, încearcă să înoate în fiecare zi – seara merge la o piscină și înoată acolo aproximativ o oră.

Poate că va suna banal, dar câți dintre noi facem ceea ce ne place cu adevărat și ne dorim să facem, ca în cazul lui Tan? Poate că acesta este secretul tinereții eterne? Pentru că tot ceea ce faci afectează psihicul și, prin urmare, întregul corp. Tan spune: „Am încercat multe locuri de muncă diferite și m-am oprit la ceea ce îmi place cu adevărat. Iubesc oamenii, iubesc comunicarea, îmi place să organizez o ședință foto și îmi place să fac fotografii. Dacă faci ceea ce nu-ți place, atunci te vei simți rău și, desigur, nu îți va întări sănătatea”.

Unii oameni sunt siguri că Tan a făcut operații estetice și că folosește produse cosmetice speciale. Dar, el spune că doar două lucruri le foloseşte zilnic: un gel de spălat pentru față și o cremă hidratantă. Cu toate acestea, Tan recunoaște că utilizează vopsea de păr din cauza părului său gri.

Tan încearcă să nu se culce după ora 23 și se trezește devreme în fiecare zi. Tan este sigur că munca în timpul nopţii și vizionarea filmelor după miezul nopții nu îmbunătățesc sănătatea. Pentru a dormi bine, se oprește din mâncat cu 5-6 ore înainte de a merge la culcare.

Aşadar, „secretul tinereţii” este foarte simplu: să faci munca pe care o iubești, să ai o dietă sănătoasă, să dormi bine și să faci exerciții fizice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock