Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Piatra leului din Hong Kong, un monument natural, pare să prindă viaţă! Unul din ochii „leului” s-a făcut roşu, iar capul părea că i se mişcă!


piatra leului cu ochi rosuÎn folclorul asiatic, leul este un simbol al budismului, avertizând oamenii să abandoneze răul şi să promoveze binele. În Hong Kong (o ţară budistă), în zona Kowloon se află faimoasă Piatră a Leului (Lion Rock), o stâncă săpată natural în formă de leu, care domină oraşul Hong Kong.

Ei bine, tocmai acest simbol pare să-i fi înspăimântat pe locuitorii din Hong Kong înainte de anul nou. Pe 22 decembrie 2013, la ora 2 după-amiaza, se pare că ochii leului din Hong Kong s-ar fi transformat în roşu! Unii locuitori au luat acest semn că ceva se va întâmpla cu ei într-un viitor apropiat.

Unul din cetăţeni, dna Xiao Hong, spunea că aştepta autobuzul în cartierul Wong Tai Sin District, atunci când a observat că Piatra Leului a început să arate diferit. Pur şi simplu, ea a văzut că unul din ochii leului a început să se înroşească. Întrucât, cerul era senin, ea a putut vedea foarte clar ceea ce se întâmplă. În timp ce se uita la leul de piatră, ochiul acestuia devenea din ce în ce mai roşu, iar capul parcă îi părea a fi viu, ca şi cum s-ar fi mişcat!

Un alt martor, pe nume Jane, a făcut o fotografie cu ajutorul telefonului ei, un iPhone (poza pe care o puteţi vedea la începutul articolului). Ea a descris astfel întreg fenomenul: “Ne-am uitat şi am observat că ochiul părea că se mişcă, luând şi-o formă pătrată. Culoarea roşie s-a schimbat uşor, de la roşu intens la roşu pal, şi apoi a dispărut. A apărut de două ori.” Aşadar, martora a precizat că ochiul a devenit roşu pentru a doua oară, apoi iarăşi a dispărut, iar întreg procesul nu a durat mai mult de 30 de minute.

 

Al naibii de ciudat!

Sursa: The Epoch Times.com

piatra leului cu ochi rosu 1


Lasă un comentariu